spot_img

BIKOVE do kraja JUNA očekuje „SEDMICA NA LOTOU“, a 23. juna i jedno IZNENAĐENJE LJUBAVI!

Bik je zaista jedinstven znak i sa time se sigurno slažu svi ljudi koji ga dobro poznaju. On je čovek koji je rođen kako bi se isticao i zbog toga se on ističe gotovo u svemu.

 

Svestan je da je najjači i najbolji, ali nikada zbog toga nije gord. Bik je oduvek kroz život išao onim težim putevima, on nikada nije birao lakše puteve nego je išao onim putevima kojima se ređe ide. Bik je prosto čovek koji ima svoje mišljenje i stav i zbog toga on nikada ne prati mišljenje većine. Sa Bikom zaista niko na ovom svetu ne može upravljati jer Bik sluša samo sebe i svoje srce. Ipak, ono što je činjenica jeste to da se od njega može očekivati samo najbolje.

 

Od njega se ne mogu očekivati nikakva loša dela, nego se od njega mogu očekivati samo plemenita i dobra dela. Bik je oduvek činio samo dobra dela i on je oduvek na sve načine pokušavao da pomogne drugim ljudima. Nikome on tugu nije nanosio, jer on veoma dobro zna koliko je se zapravo teško nositi sa tugom. Zato on u svom životu zaslužuje samo najbolje, a to najbolje ga očekuje do kraja meseca juna.

 

 

POSAO do kraja JUNA:

Dragi naši Bikovi, vas na planu posla do kraja meseca juna očekuju brojna uzbudljiva dešavanja, veoma turbulentan mesec vas očekuje. U prvoj polovini meseca vas ne očekuju ni najmanji poslovni problemi, čak šta više očekuju vas neki manji poslovni uspesi. Ali već od 12. juna vas očekuju brojni poslovni problemi. Upravo u periodu od 12. do 19. juna vam ništa neće polazititi od ruke, ali posle toga će se situacija na planu vašeg posla u potpunosti promeniti. Vec 21. juna vas očekuje značajan poslovni uspeh, a slična situacija će se nastaviti i tokom ostatka meseca, pošto vas do kraja meseca samo uspesi očekuju. Najuspešniji dan na planu posla tokom meseca juna za vas će biti 26. jun, pošto vas upravo tada ocekuje jedan od najvećih poslovnih uspeha od početka godine.

 

 

FINANSIJE do kraja JUNA:

Što se tiče vaše finansijske situacije, vi nećete imati problema sa novcem tokom mesca juna. Nećete novca imati previše, ali ćete imati novca za sve ono što vam bude bilo potrebno. U poslednja četiri dana meseca juna očekuje vas i „SEDMICA NA LOTOU“, jer ćete imati jedan neočekivani dobitak u vidu nasledstva, starog duga ili neke igre na sreću.

 

 

LJUBAV go kraja JUNA:

Ukoliko ste u vezi:
Dragi naši Bikovi, mesec jun vam neće i nije započeo ni malo lepo. Već na početku meseca i gotovo do njegove polovine vas očekuje jedan veliki ljubavni problem koji će izazvati bivši partner vaše voljene osobe. Međutim, i tada će se dokazati koliko je ljubav između vas i vaše voljene osobe snažna, pošto ćete veoma brzo vi i vaša voljena osoba zajedno uspeti da rešite taj problem. Onda vec 17. juna vas očekuje prelepo ljubavno iznenađenje, vaša voljena osoba će vas prosto oduševiti sa tim iznenađenjem. Onda vas 19. juna očekuju neki manji ljubavni problemi, ali i ti problemi će ubrzo postati prošlost. Nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img