-8.5 C
Belgrade
utorak, 25 januara, 2022
spot_img

BIK: U isto vreme NEŽAN i JAK! On nikada NE ODUSTAJE od onoga što ŽELI!

Oni su izdržljivi i istrajni, pa niko ne može da ih „slomi“, niti pak da ih zaustavi na putu do zacrtanog cilja. Imaju čvrstu volju i odlučnost da ostvare sve što naume. Bik je nežan, on je iskren, on je jak. On je znak koji ne odustaje od onog što želi i znak koji je spreman na sve kada mu je do nečega stalo.

 

 

 

 

Bik jasno određuje svoje prioritete i ne zavarava se nerealnim ciljevima. Od snova i ideja se ne živi, on je svestan toga. Da se obezbedi materijalno – to je ono što svaki pripadnik ovog znaka stavlja na prvo mesto. Uporno će raditi na tome da živi lep, udoban život, i ne postoji ništa što će ga skrenuti sa tog puta. Prepreke mu samo daju snagu da zapne još više. Svi pripadnici ovog znaka uvek znaju svoje krajnje odredište, pa ništa ne može da ih skrene sa puta ka postavljenom cilju. Pravilno raspoređuju svoju energiju, što im omogućava da ulože maksimum snage kada je to potrebno, a zatim se povlače i „pune baterije“ za nove izazove. Sve gradi strpljivo, bez žurbe. Ima čvrstu volju i dobro poznaje svoju snagu i svoje mogućnosti.

 

 

 

Istrajan je, pa može da izdrži i najveće napore. Ali pored toga što je jak, on je u isto vreme i nežan. Ako vam treba neko ko će vas voleti iskreno i neko ko će vam uvek biti odan i veran onda vam treba upravo Bik. Ljubav je ono što mu daje snagu i nema nimalo sumnje da će umeti da vas voli iskreno i da vam da ljubav i srce na dlanu. Inače, osoba rođena u ovom znaku dobro zna sta zeli i spremna je baš uvek da se za to i bori. Imati Bika kraj sebe znači imati nekoga ko će biti tu uvek za one do kojih mu je stalo. Ljubav je ono što mu daje snagu i nema nimalo sumnje da je divno znati da vas Bik voli. On čini sve što može za ljude do kojih mu je stalo i on je njihov anđeo čuvar. Ako vam treba nečija ljubav onda vam treba upravo jedan Bik, jer će vas voleti uvek i iznad svega. Bik je neko ko ima jak karakter i ko ume da bude veoma tvrdoglav. Zapravo je neko ko ide glavom kroz zid i neko ko će vas voleti onako kako vas niko i nikad nije voleo.

 

 

Moramo da kažemo da je Bik neko ko ne igra prljavo i neko ko ne gradi svoju sreću na tuđim suzama. Samo, isto tako, on je neko ko ne da na sebe. Dobro zna šta hoće, dobro zna koliko vredi i nikada ne odustaje od onoga do čega mu je stalo. Ljubav jednog Bika je nešto najlepše što može da vam se desi. Emocija je ono što je jednom Biku jako važno. Ponosan je na sebe zbog toga.Ponosan je na sebe zbog onoga što jeste jer je čovek koji je stvoren za ljubav i čovek koji će dati i ono što nema.

 

 

 

 

Imati kraj sebe Bika znači imati nekoga ko će umeti da vas prati kroz život. Da vam da podršku i snagu i bude vam tu čak i onda kada se cini da su vam svi leđa okrenuli. On nije takav. On je znak koji je odan i znak koji će umeti da vas voli onako kako vas nikada niko nije voleo. Ali on će očekivati isto to i od vas. Ne igra prljavo, ali ne toleriše ni kada je neko prema njemu takav. Ljubav jednog Bika je sve ono što vam treba, ako već imate tu čast da vas on zavoli. Voli do ludila i daje sve što ima i čini sve što može. Dušu daje na tacni, ali dušu i uzima.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,135PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img