spot_img

BIK, DEVICA I RIBE – Ovi znaci horoskopa pronalaze SRODNU DUŠU u narednim danima!

Konacno  ove znake horoskopa ocekuje predivan period na polju ljubavi Venera u Ribama  imace najvise srece od svi znakova horoskopa. Nekim znacima ce se ostvariti  zelje o kojima su samo mogli da sanjaju…

BIK

Ne morate da gledate daleko da biste videli da je vaša srodna duša ovde sa vama, upravo sada. Da to je tačno; osoba sa kojom ste sada u vezi je osoba sa kojom ćete nastaviti da budete do kraja života, i iako vas to može naterati da zadrhtite od straha ili ljubavi, u svom srcu znate da je to osoba koja je bila stvorena za vas.

Strah je samo privremen, jer ideja o bilo čemu ogromnom mora da vas opterećuje, ali znate da u tome ima istine.

Osoba sa kojom ste sada je premašila sva vaša očekivanja, slažete se sa njom kao da ste već proveli ceo život zajedno. Ona je za vas, i oboje to znate. Razgovarali ste o srodnim dušama sa njom, i oni se slažu: vas dvoje imate ceo paket. Vaša srodna duša je osoba koju sada nazivate svojim partnerom.

Devica

Imate srodnu dušu koja vam nije ljubavnik, već najbolji prijatelj. U ovom trenutku, to je samo pitanje momenta kada ćete shvatiti. Imate takvu povezanost sa svojim najboljim prijateljem da biste bili u redu sa tim da vas partner ostavi, jer jedino što osećate da vam je zaista potrebno u ovom životu je prijatelj i on ne mora da bude zaljubljen.

Platonska ljubav je najlepša ljubav koju možete da zamislite, i dok volite da flertujete koliko god iskreno volite da ste u romantičnom partnerstvu, srećniji ste kada ste sa najboljim prijateljem. To je vaša srodna duša i oduvek ste to znali.Nastavak na sledecoj strani….

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,742PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img