spot_img

BALONI SREĆE! Izaberite najlepše balone. Rećiče vam sve o vama i predvideti skoriju budućnost.

Baloni su znak sreće , slavlja i lepote. Oni ulepšavaju razne svečanosti i doprinosi lepotu prostoru u kome se nešto proslavlja. Vi imate jedinstvenu priliku da odaberete buket najlepših balona i saznate nešto zanimljivo o vama. Mozda i nesto novo što vam predstoji u skorijoj budućnosti. Mi vam predstavljamo tri različita buketa sa balonima a na vama je da izaberete jedan koji se vama najvise dopada.

Ako ste izabrali Balone pod rednim brojem 1
Vi ste po prirodi tajnoviti. Volite noć, senke, neosvetljene ambijente i sume, livade i prirodu. Smeta vam sve što je bučno i što vas zaslepljuje. Takodje ne volite navalentne  i napadne ljude.Svedeni ste i mirne naravi. Ne volite prepirke i sve rešavate mirnim putem. Neobično ste osetljivi, pažljivi i ljubazni. Vi ste osoba koja nikada ne zaboravlja učinjenu vam nepravdu. Mnogo vas boli bilo kakav poraz, i zbog toga mnogo patite. U vas se svako može potpuno uzdati, dobar ste prijatelj i jos bolji partner.

Oštroumnog ste duha, otvoreni za svaki vid komunikacije, jake inteligencije. Ono što vam može koristiti u  mnogim situacijama je vaša intuicija, koja vam omogićava da razlikujete instinu od laži, slabosti od grešaka, dobro od zla. Tako vam mi savetujemo da u skorijoj budućnosti poslušate svoji intuiciju i pripazite se nekih promena. Imate neke planove i oni će uskoro početi da se realiziju, samo vi trebate odabrati pravo vreme, mesto i sve što je potrebno da biste vi bili kompletno zadovoljni. Postoji mogućnost da vam neka zavidna osoba pokuša da podmetne nogu. Znači, nemoj te šlušati tuđe savete, već uradite po svom i bićete zadovoljni ishodom.
Ako ste izabrali Balone pod rednim brojem 2
Vi ste  neko ko je pun energije, prenoseći je svima u vašoj okolini. Jaki, borbeni i veoma veseli. Ne volite nepravdu, gnusite se laži i ljudi koji su ulizice. Vi ste neko ko otvoreno svakome u lice kažete ono što mislite i ono što je istina, pa makar vas zbog toga i mrzeli drugi.

Jako ste pozitivna i realna osoba. Izuzetno ste iskreni i skromni. Vama je za sreću dovoljna sitnica, ne trebaju vam avioni, kamioni, vi biste zaista bili srećni i da na poklon dobijete baš ove lepe i šarene balone. Niste materijalista i vi umete da uživate u malim stvarima. Nastavak na sledecoj strani.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,587PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img