spot_img

Astrologija otkriva zbog čega nedostajete bivšem -Zbog POUZDANOSTI ILI NEŽNOSTI!

 

Raskid je veoma bolan i traumatičan period za obe strane, bez obzira da li je u pitanju neko ko je ostavljen ili onaj koji ostavlja. Vreme nakon raskida za bivše partnere donosi izazove i preispitivanje odluke, tako da često razmatraju da li je ona bila prava. Nakon svega, mnogi se prisećaju lepih trenutaka sa bivšim partnerom i koliko god to negirali nedostaju im određeni trenuci i osobine, odnosno nešto po čemu je taj partner za njih bio poseban.

Ukoliko vas zanima da li bivši partner misli na vas i nakon prekida veze, astrologija ima odgovor. Evo zbog čega nedostajete vašem partneru prema horoskopskom znaku.

Ovan
Budući da se radi o vatrenom znaku, energija koju Ovnovi poseduju može biti zarazna. Oni sve rade sa vatrenom strašću. Njihovom bivšem partneru nedostaje način na koji ih je on inspirisao da budu bolji i da se bave onim što vole.

Bik
Vašem bivšem partneru nedostaje koliko ste bili pouzdani, odani i stabilni i teško to može preboleti. Iako ste po prirodi tvrdoglavi nekada je to bilo teško za vašeg partnera ali je uvek znao šta može očekivati od vas. Osim ovoga, nedostaje im način na koji ste ih tretiral i razmazili.

Blizanci
Blizanci se teško zaboravljaju jer njihova otvorenost, društvenost i intelektualna radoznalost su bili neodoljivi. Za njih nije bilo ništa zabavnije nego biti u vašem okruženju jer ste uvek koristili svoj šarm kao magnet za ljude. Biti u nekom drugom okruženju gde niste bili vi, za partnera nije bilo isto.

Rak
Bivši koji je voleo Raka, često noću ostaje budan jer mu naviru sećanja koliko je on bio nežan i koliko ga je voleo. Emotivni Rakovi su uvek činili sve kako bi usrećili svog partnera, naročito jer su stavljali potrebe partnera ispred svojih. Rakovi su bili pravi negovatelji i nedostatak toga će njihovi bivši partneri teško podneti.

Lav
Lavove krasi samopouzdanje i to je ono što će njihovim partnerima nedostajati kada se raziđu. Činjenica da su i oni mogli sve pored vas koji ste ih gurali napred, stvara im frustraciju i osećaj da imaju veliki gubitak. Pošto vi živite smelo, to je bilo inspirativno za one oko vas i to vaš bivši oseća.

Devica
Vaša dobrota je ono za čime će vaš bivši partner najviše patiti. Budući da ste posvećeni i pravi darivatelj to je ono što će on teško preboleti. Ljubaznost i pažnja koju ste unosili i ulagali u vezu je bolna rana za njega i teško će se nositi sa tim da je to zauvek izgubio.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img