spot_img

Ako ste umorni od „dobrih“ horoskopa, sada se spremite za PRAVU ISTINU O SVAKOM ZNAKU!

Ako ste umorni od „dobrih“ horoskopa, mi smo za vas pripremili najtačnije podatke koji opisuju svaki znak Zodijaka. Ovo je prava istina o svakom znaku, uverite se sami u to!

 

 

OVAN

Ovnovi se često smatraju sebičnim ljudima, ali oni jednostavno znaju živeti za sebe. Nisu nimalo bahati – jednostavno ne smatraju potrebnim osmehnuti se svakome koga sretnu. Nisu ljubomorni, ali žele biti jedini. Neki smatraju da nema tvrdoglavijeg znaka od Bika, Jarca i Škorpije. Ha! Samo nisu pokušali nadmudriti jednog Ovna! Žena Ovan je prava knjiga napisana za jednog muškarca. Ako je nije razumeo, onda nije za njega napisana! Ako se Ovan ne smeši, zagrlite ga; ako uspori – poljubite ga; ako ste ga razbesneli – nahranite ga! Čudno je da Ovnovi još uvek nisu izumrli, s obzirom na njihovo bezgranično poverenje u ljude i retku otvorenost. Mnogi ljudi žive celu sedmicu čekajući petak, ceo mesec – čekajući praznike, celu godinu – čekajući leto, ceo život – čekajući sreću… Ovnovi, s druge strane, znaju uživati ​​u svakom danu i uživati u svakom minutu. Ovnovo poverenje je poput moždanih stanica: jednom izgubljeno, ne može se vratiti. Nemojte žuriti reći Ovnu da je loš. Razmislite o tome: šta ga je nateralo da nije ljubazan prema vama? Nemojte lagati i varati Ovna: on će više voleti gorku istinu od slatkih laži. I nikome neće oprostiti prevaru! Ovnovi nisu savršeni – ni spolja ni karakterno. Ali oni su najbolji u tome da budu svoji.

 

 

BIK

Kada je Bik ljut, može se smiriti jedino slušanjem muzike. Bik ne mora mnogo da govori, jer izraz njegovog lica sve govori. Za razliku od drugih ljudi, kada Bik kaže nekome „Volim te“, iskreno razmišlja o tome. Bikove nije briga ako ih drugi smatraju čudnim i neuobičajenim. Opušteni Bikovi će se uvek odlučiti za zabavu umesto da žure da završe posao. Raj za Bika je svako mesto na zemlji gde nema alarma, ponedeljka i šefova. Muškarci veruju da ženama trebaju jaki momci s novcem…Ali 90% Bikova bi radije izabralo da bude Medved iz craća o Maši, bez kojeg je nemoguće živeti, i onaj s kojim je nemoguće živeti… Bikovi obožavaju da iznenade svog partnera, ali ne sa novcem, već malim, lepim gestovima. Dalje, Bikovi ne mogu nikada uvući svoj jezik. Uvek govore istinu, ma koliko bolna ona bila. Sa ženama Bikovima nije teško: zagrlite ih, dajte im kompliment. Ako vam ništa ne padne na pamet, pitajte: „Želiš li jesti?“. I to je to: bućete savršen muškarac! Sreća za Bika je puno putovati, jesti ukusnu hranu i spavati sa voljenom osobom. Da, Bikovi su strašni vlasnici. Ako im nešto pripada, onda je samo njihovo i ničije više. Nije bitno radi li se o osobi ili stvari. Ali ono što Bikovi smatraju „svojim“, vole više od svega. Bik je toliko hrabar, da ni kada prelazi ulicu, ne gleda levo. Nikada nećete saznati šta se dešava u glavi Bika, jer ni sa kim ne deli svoje najdublje misli.

 

 

BLIZANCI

Blizanci jako vole sve koji se prema njima dobro ponašaju. Čak i ako Blizanci ne razgovaraju često sa vama, nemojte misliti da vas ne cene. Blizanci nisu i ne žele biti slatkiš koji bi se svima dopao. Oni su tvrd orah sa kojim se ne može svako nositi! Blizančev moto je: ako ne možeš, a jako želiš, onda moraš! Znate li šta Blizanci žele? Žele da budu letnji, topli vetar promena koji oduzima dah i koji će da oduševi druge i ulepša im živote! Ako Blizanci odluče nekoga usrećiti, onda tu osobu ništa neće spasiti! Nikada nećete moći saznati šta Blizanci imaju u duši ako oni sami to ne žele. Ali ako su vam verovali, znajte da ste im jedan od najbližih prijatelja! Blizanci mogu biti iznenađeni samo ljubavlju. Pravom, iskrenom, bez prevare i izdaje. Sve ostalo Blizanci su već videli. Blizanci ne vole da im se neko ili nešto nameće. Kada osete da se osoba prema njima ponaša drugačije nego pre, počnu se udaljavati. Žene Blizanci vole samouverene muškarce. Mora biti hrabar, obdaren mozgom, da ne priča u prazno. Muškarci koji odlučuju, preuzimaju odgovornost, brzo razmišljaju i ne oklevaju, stvaraju i ne uništavaju, misle i vode ih. Žene Blizanci se ne mogu prevaspitati. Mogu se samo, poput talasa, razbiti o stenu zvanu “pravi muškarac” i smiriti se.

 

 

RAK

Rakovi nemaju vremena mrzeti one koji ih mrze, jer su previše zauzeti ljubavlju prema onima koji ih vole. Rakovi ne primaju k srcu tu kritiku sa usana osobe koja ništa nije postigla u životu. Ako vas nekada pitaju „Šta želite više – Raka ili milion evra?“, odgovorite: Raka. Jer vam ionako neće dati novac, ali sa Rakom je ugodno i lepo! Ponekad se desi da se 90-godišnja baka useli u Raka. Ona mrmlja i mrzi sve. Rakovi imaju odlično pamćenje, pa kad Rakovi kažu „ne sećam se“, jednostavno ne žele pričati o tome. Najbolje od svega, Rakovi znaju živeti u porodici. U to su uložili svu svoju dušu. I uopšteno, čini se da su porodicu izmislili Rakovi! Kad su Rakovi srećni, ne ćute. Ali kad su tužni, iz njih se ne može izvući ni reč. Porodica se čuva sve dok je Rakovi žele. Dokle god mogu izdržati, izvući se, preživeti, porodica će trajati. Brak puca kad im pukne strpljenje. Jedan od glavnih problema Rakova je to što su jako vezani za ljude. Kada strpljenje Rakova dosegne granicu, počinje potpuni haos.

 

 

LAV

Zagrljaji su verovatno jedan od najstrastvenijih oblika ljubavi za Lavove, jer se sa tom osobom osećate sigurno i blizu. Čini se kao da je sva tuga nestala, a ovo je jedan od najneverovatnijih osećaja na svetu. Mnoge žene zabrinjava pitanje: „Kako zadržati muškarca?“… Ali žene Lavovi znaju da, ako želite biti stvarno srećni, onda ne biste trebali živeti sa muškarcem kojeg treba čuvati. Neverovatno je koliko je malo vremena potrebno da Lavovi pređu sa pozornice “kako se brine” do “oo, neka ide sve kroz šumu!”. Nekome su Lavovi sunce, nekima sunčanica! A za nekoga uopšte ne sijaju… Lav nikad nije sam. Stalno dolazi do inspiracije, pa apetita, pa lenjosti! Snažan karakter Lava se u pravilu gradi od cigli koje su na njega bacane. Lavovi bi hteli da im Bog da anđela čuvara, ne sa krilima, već sa batinom. U pravo vreme ih treba lupiti i Lav će odmah shvatiti svoju grešku i uspeti postupiti drugačije. Pre igranja s Lavom uverite se da se Lav ne igra sa vama. Lavovi mrze laskanje, laži i tračeve iza leđa. Ne sviđa vam se nešto? Recite to Lavu u lice! Ono što je rečeno iza njegovih leđa ostaće tu – zajedno sa onim koji je to rekao. Lavovi ne žele da život bude prugast kao zebra; žele da bude šaren kao papagaj!

 

 

DEVICA

Devica nije mera težine i visine, to je mera inteligencije, ukusa i samopouzdanja. Device se brzo umaraju biti jake žene, umorne su od “razumevanja”, “ulaska u poziciju” i “opraštanja”. Ponekad Device jednostavno mrze same sebe jer sve uzimaju k srcu. Kada Devica nešto pita, bolje je odgovoriti istinu, jer ona najverovatnije već zna odgovor. Mudrost Devica, u kombinaciji sa lukavstvom, daje učinak koji ne može dati nijedno visoko obrazovanje. Cenite Device koje vam daju drugu priliku. To znači da je njihova ljubav toliko jaka da srce ima dovoljno snage da vam pruži novi pokušaj. Devica se zapravo nikada ne brine zbog činjenice da u njenoj sudbini ima mnogo poteškoća. Ona ih koristi, kao i sve ostalo u svom životu, kako bi krenula napred. Najbolji način da prekine svađu sa Devicom je pretvaranje da ste mrtvi. Pametne i pedantne Device u stanju su ozbiljno uticati na one koji imaju pravo na donošenje odgovornih odluka. I to s uspehom koriste. Da bi spasile odnose, Device bi svoju urođenu tvrdoglavost trebale koristiti u ograničenim količinama.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,868PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img