spot_img

ŽENA STRELAC – Smela i nezavisna, može stvoriti sve što poželi. NAJPOŠTENIJI ŽENSKI, znak horoskopa koji vas NIKAD NEĆE IZDATI.

Drugim znakovima može izgledati da je ženu Strelca teško uhvatiti i zadržati, jer se čini da je uvek u pokretu i ima divlje ideje. Ali čak i ako se čini da ju je teško upoznati jer nikada nije na istom mestu više puta i ne može da miruje, njena ličnost je duboka i slobodoumna.

Vaš karakter se ispoljava u dva pravca. Prvi vas vodi ka mirnom životu u kome ćete naći sigurne i verne prijatelje, što će laskati vašoj taštini. Druga strana vašeg karaktera je sasvim drugačija. Vi ste smeli, nezavisni, želite da prekoračite ustaljene barijere, upuštate se u rizike da biste ostvarili neki ideal, neki vaš plan, samo zato da biste pokazali ljudima koliko vredite.

Ambiciozni ste. Želite da se tako postavite u životu da sve bude podređeno vašim planovima, čije će vam ostvarenje doneti poštovanje drugih. Niste ravnodušni ni prema čemu što bi moglo da uveća vaš ugled i prestiž. Imate istančano osećanje za sve životne vrednosti; ne zanemarujete ništa što bi na bilo koji način moglo da ide u vašu korist.

Mnogo držite do mirnog života, bez naglih promena. Ne volite nikakvu zbrku i anarhiju. Za vas je život neprekidna borba.

Vaš temperament je naprasit, neobuzdan i on vas uvek gura napred. Ta vitalnost, koju vaša okolina teško može da shvati, mora uvek da se iskaže. Iako vam se ponekad javlja želja da budete sami i nezavisni, vi volite da budete u društvu, da privučete simpatije drugih. vređaju vas neprijateljski postupci. Mržnju ne možete da podnesete.

Vaša prirodna veselost i smisao za humor igraju ogromnu ulogu u odnosima prema ljudima. vi ste otvoreni, lojalni, cenite tačnost i korektnost. Ako drugi nisu kao vi, onda ste revoltirani, bunite se. Ne podnosite lako da vam neko komanduje. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,868PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img