-8.1 C
Belgrade
utorak, 25 januara, 2022
spot_img

Ako postoje ANĐELI NA ZEMLJI, onda su oni rođeni u znaku RAKA!

Žena Rak je jednostavno rođena da bude stub kuće i porodice. Ona može svima biti za primer, jer u njenom srcu ne postoji ni gram mržnje.
Ako ovu damu povredite ona se nikada neće svetiti, već će vas jednostavno precrtati iz svog života. Ako je već imate u svom životu, onda budite sigurni da imate svog ličnog anđela čuvara. Zato joj pružite svoju ljubav i ona će vam zauzvrat dati sve. Idealan partner koji će zadovoljiti raka u vezi je izmišljeni lik iz scenarija ljubavnog filma- neko ko je intuitivan i ko će razumeti njihove osećaje,onako kako oni razumeju tuđe. Oni relativno lako odvoje zaljubljenost i ljubav i kod njih cvetići , leptirići  i osećaj zaljubljenosti ne traju dugo ukoliko se sa nekom osobom ne nažu na istoj talasnoj dužini kada su emocije u pitanju.
Ipak, ako je neki znak romantičan na onaj klasičan način – večera uz sveće, pokloni pažnje, cveće i slično, onda je to osoba koja je horoskopski znak rak. Pošto nisu uvek sigurni u svoje kvalitete i sumnjaju u sebe, retko preuzimaju inicijativu i više vole da budu osvajani nego da osvajaju. U stanju da dugo budu zaljubljeni u nekoga i posmatraju iz prikrajka, a da ne naprave prvi konkretan korak ka toj osobi. Verni su i požrtvovani osobi koju vole. Nežni, brižni i pažljivi. Zato ime ne odgovaraju osobe koje u ljubavnoj vezi žude za avantruama i promenama kao što je karakteristično za Blizance.
Oni su više od onih romantičnih tipova ličnosti koji bi da nađu osobu sa kojom će živeti srećno do kraja života u idiličnom porodičnom gnezdu. Ovakva privrženost partneru i porodici ponekad ih dovodi do toga da maskiraju svoju sreću i trpe manipulatore u ljubavi, samo da bi njihova porodična idila ostala savršeno naslikana – makar spolja!

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,135PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img