16.8 C
Belgrade
nedelja, 28 novembra, 2021
spot_img

Ako postoje ANĐELI NA ZEMLJI, onda su oni rođeni u znaku RAKA!

Ovom znaku pripadaju osobe rođene između 21. juna i 21. jula i sa njihovim znakom počinje leto. Rak je vodeni znak čiji je vladalac planeta Mesec.
Svima je poznato da je Rak najveći emotivac u Zodijaku. Osobama u ovom znaku  vladaju emocije – što dobre, što loše. Upliću ih u baš sve aspekte svog života. Štaviše, u stanju su da u kratkom vremenskom roku promene nekoliko raspoloženja, od sreće do melanholije. Oni bukvalno misle srcem,a ne glavom. On je zaista neko ko je poslat na zemlju da bi voleo i širio ljubav. Nešto što je najvažnije u njegovom životu je svakako ljubav i on čini sve za osobe do kojih mu je stalo. Spreman je za ljubav da da čak i svoj život. Pored toga što je jako emotivan, u njegovom srcu možete naći i puno dobrote. On je čovek koji zaista nikome ne može učiniti ništa loše i nikome ne može nauditi. Ako jedan Rak ne može da vam pomogne, onda vam sigurno neće ni odmoći.
On zaista ima veliku i divnu dušu i sposoban je samim tim da prašta i da toleriše. Rak je takođe neko ko živi u svetu mašte i u njegovom svetu je sve lepo. On veruje da su svi ljudi na ovom svetu dobri, jer je on dobar i zato puno prašta. Takođe je neko ko ne ume da mrzi i nije zlopamtilo. On veruje da čak i onaj najgori čovek može da se promeni i da u njemu živi nešto dobro. Moramo reći takođe da je Rak veoma dobar prijatelj i svima ume da se nađe u nevolji. Rak je neko ko će vas uvek razumeti i uvek će vam dati neki dobar savet. Njemu jednostavno svi veruju i svi mu se lako poveravaju, jer se on jednostavno podvuče pod kožu. Međutim, Rak ima problem sa tim da veruje drugim ljudima i teško se poverava. Njemu treba mnogo vremena da se uveri da je nekome stalo do njega i da nekome poveri svoje tajne.
Zato svoje tajne najčešće čuva za sebe i dobro pazi kome se poverava i šta priča. Što se tiče žene koja je rođena u ovom znaku, možemo reći da je ona po svim svojim osobinama jako posebna. Nju možete osvojiti samo ako joj pružite svu ljubav ovoga sveta. Ona nije materijalista i ne možete je osvojiti novcem i bogatstvom. Ona je neko ko zaista ume da usreći svog muškarca, ali je on mora bezuslovno voleti. Ona ume da bude verna i odana i da bude prijatelj, pre svega. Svaki muškarac kraj sebe želi ženu koja će sa njim umeti, a žena Rak to svakako jeste. Ona je sposobna da bude svom muškarcu i podrška i oslonac, ali takođe ume da bude i zavodnica, kada treba.
NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,029PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img
error: Content is protected !!