spot_img

ZODIJAK TOLERANCIJE: Sa kojim znakom je NAJTEŽE? Ko će vam OPROSTITI SVE, a ko ne oprašta NIŠTA?

Neki horoskopski znaci su rođeni sa jako malo tolerancije, a neki su zaista veoma razboriti i tolerantni.

 

Tolerancija se najlakše pokaže kada nastanu neki problemi u ljubavnoj vezi. Neki znaci jednostavno ne mogu da prežive pritisak, dok će drugi pokazati svoju tolerantnu stranu kako bi njihova veza opstala. Astrologija je tu da razjasni sve! U ovom članku pisaćemo o stepenu tolerancije. Počećemo od onih znakova koji su najtolerantniji, a završićemo sa znakom koji je najnetolerantniji.

 

NAJTOLERANTNIJI ZNAK

Sigurni smo da pogađate da je najtolerantniji horoskopski znak VAGA. Vaga je ta koja će uvek biti spremna da napravi ravnotežu i kompromis kako bi održala svoju vezu. Spremna je da učini sve kako bi svoju vezu sačuvala, jer ne želi da bude sama. Vage svakako znaju da se sukobe sa svojim partnerom, ali ipak više vole da njihova veza bude bez svađa. Upravo zato su spremne da u kritičnim trenucima pokažu visok stepen tolerancije.

 

Sledeći znak koji se nalazi na ovoj listi je RAK. Rak je znak koji živi za ljubav i učiniće sve da usreći svoju voljenu osobu. Kada mu neko da svoje srce spreman je za tu ljubav da učini sve. Takođe u ime ljubavi spreman je da trpi mnogo toga i da toleriše.

 

Dalje, u ovom nizu se nalazi još jedan vodeni znak, a to su naravno RIBE. Ribe veruju u ljubav i romantiku i znaju da ljubav sve pobeđuje. Zato su spremne da učine sve da bi bile voljene i da vole. Upravo zbog toga one su vrlo tolerantne. Znaju da razumeju i opravdaju svog partnera, pa čak i u onim situacijama kada su možda prevarene.

 

Sledeći znak koji se nalazi na našoj listi je JARAC. Jarac možda nije toliko tolerantan koliko je spreman da dobro razmisli o svemu i da na taj način održi razuman nivo tolerancije. Možda je on na četvrtom mestu, ali je to ipak veoma visoko mesto.

 

Na petom mestu nalazi se zemljani znak BIK.

Bik je neko ko zaista ima beskonačno strpljenje i zaista ume da bude veoma fleksibilan u vezi. Kada jednom formira pravu ljubavnu vezu učiniće sve da ona opstane, mada nikada neće dozvoliti da od sebe napravi budalu.

 

VODENI ZNACI SU NAJTOLERANTNIJI!

 

Na šestom mestu nalazi se treći vodeni znak, to je ŠKORPIJA. Kao što vidite, na ovoj listi pri vrhu već imamo sva tri vodena znaka, tako da bi se moglo zaključiti da su upravo oni najtolerantniji. Škorpija je neko ko možda neće popustiti pri prvoj poteškoći, ali će zato kasnije ipak poslušati i drugu stranu, pod uslovom da mu je ta druga strana zaista važna.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img