spot_img

ŽIVOTINJA koju PRVO VIDITE na ovoj slici otkriva SUŠTINU VAŠE DUŠE.

 

Mnogima je poznato da životinje imaju različite sličnosti sa ljudima. Te sličnosti postoje u ponašanju, mislima, a često i u telesnoj strukturi. Dalje, sličnosti među nama nisu ograničene samo na ovo.

Životinje s kojima se poistovećujemo mogu nam puno reći o tome ko smo na dublji način. Pogledajte sliku iznad. Koju životinju prvo vidite? Vi ćete odabrati onu koja vam se najviše sviđa, a taj izbor proizlazi iz komunikacije između suštine vaše duše i ostatka vašeg bića! Verovatno ćete videti kombinaciju dve životinje ili jednu od njih koja preovladava ostatak. U oba slučaja, životinja koju ste videli prvi put otkriva suštinu vaše duše. Pročitajte nastavak teksta da biste saznali šta vaš izbor govori o vama!

GOLUB Golub prenosi mir, nadu i povezanost. Vaša je duša čista i takođe osvetljava teška mesta i situacije na koje naiđete. Vi ste pozitivna i optimistična osoba, uvek vidite pozitivnu stranu života i takvo je ponašanje inspiracija svima onima koji imaju mudrosti da odaberu za učenje iz svojih iskustava i primera. Optimizam prema svemu i duhovni rast čine vam prioritet u životu i radite na poboljšanju sebe. Tako da vas ne zanimaju mnogo materijalni predmeti. Vaši glavni interesi povezani su s onim što dolazi iznad toga. Dobrota, poštenje i iskrenost je nešto za šta se vi borite. Dok drugi ljude grade kule, vi gradite i nadograđujte sebe i svoje znanje. Pametna ste osoba, nekada naivna.

LEPTIR
Leptiri imaju moć da očaraju svakoga svojom lepotom i zadovoljstvom življenja. Proces pretvaranja gusenice u leptira zahteva vreme i strpljenje. Upravo ste vi osoba koja je te kvalitete naučila razvijati u svom životu. Strpljivi ste i uspešni u svakom poslu. Kao rezultat svojih iskustava naučili ste da je život kratak i da morate uživati u svakom trenutku na najpozitivniji i najbogatiji način. Znate da je svet za vas pokriveno polje cveća i morate ga svakodnevno istraživati. Duša vam je vedra i vesela. Energija koju odašiljete onima oko vas je toliko lepa i podsticajna, da čini da vas svi vide s divljenjem i željom da svakodnevno rastete, jer i oni rastu sa vama! Strog ste roditelj. Loše baratate sa finansijama

ORAO
Orlovi su slobodni duhom. Vi ste neko ko ima vezu sa ovom životinjom, jer volite avanture i tražite nove stvari kad god je to moguće. Vi ste osoba koja leti visoko zbog vašeg truda i znate da zaslužujete primiti rezultate onoga što radite u svom svakodnevnom životu. Ponosni ste i snažni i imate sposobnost viđenja izvan površnog, što vas razlikuje od mnogih ljudi oko vas i čini vas cenjenim prijateljem i profesionalcem. Budući da ste slobodna osoba, ne volite situacije koje vas prisiljavaju na ograničenje, a želite više od ičega drugog slobodu da budete ono što uistinu jeste, bez ograničenja koja nameće vaša okolina. Vaša je duša plemenita i graciozna. Vaša snažna samostalnost i nezavisnost odbijaju ljude koji se mogu osećati ugroženo, ali oni takođe potajno žele rasti i učiti sa vama. Poboljšajte ove veze!Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img