spot_img

Žene i preljuba: Jedan znak je najverniji, a jednom je prevara u krvi!

U astrološkim procenama nalaze se i one koje otkrivaju koliko su žene verne, odnosno sklone flertu i neverstu u zavisnosti od toga kom znaku pripadaju. Ovo su rezultati tih procena.

Ovan

i kada žele da budu verne, prilike im se same nameću. Partnerima obično treba neko vreme da prihvate njihov ritam i onda mogu da uživaju u zajedničkim trenucima, ali upravo tada se javljaju prilike za neverstvo. Prosto, žene Ovnovi zrače seksepilom i to znaju da koriste. Vrlo često se upuštaju u avanturu, ali retko ostavljaju partnera, ne smeta im ta dvostruka igra.

Bik

Dame rođene u znaku Bika su verne i onaj ko njih želi da zavede, mora da bude vrlo uporan i vrlo nežan, jer su one jako tvrdoglave. Međutim, ako je pored partner koji je tu uvek kada vam je potreban i ako vas obasipa poklonima i pažnjom, to će mu biti samo plus u vašim očima. Pomoći će i to ako može da vam pomogne u svakodnevnim poslovima, možda olakša rešavanje nekih problema uz pomoć svojih veza. Ako žene Bikovi nađu takvog partnera, švrljanje nije opcija.

 

 

Blizanci

Blizanci prosto ne mogu bez avantura. Kao predstavnik svog lepršavog vazdušnog znaka, imate najmanje dva lica i dve duše, pa zašto onda ne biste imali i dva udvarača? Žene Blizanci sve to vide kao avanturu, pa čak iako su privrženi svom partneru, čak iako su u braku, neće ih previše gristi savest ako sebi dopuste malu nediskreciju.

Rak

Žene Rakovi su veoma verne i odane u ljubavi, naročito ako su u braku i imaju decu. Međutim, ukoliko se osete zapostavljenim, to će i te kako naplatiti svom partneru i to najradije kroz prevaru iako se retko odlučuju za prekid braka. Osetiće posle toga kajanje jer u avanture zapravo ulaze iz očajanja, ali će bez obzira ostati u kontaktu sa ljubavnikom.

Lav

Iako su po prirodi temperamentne, Lavice su verne i odlučne u tome da ne varaju. Da bi se one odlučile na avanturu, ponuda mora da bude veoma primamljiva i potencijalni udvarač mora da uradi i moguće i nemoguće kako bi imao ikakvu šansu. Potajno, Lavice žele da budu osvojene, ali imaju jak karakter i zaista retko se prepuste trenutnim osećanjima i strasti ako su već u vezi.

 

 

Devica

Uopšteno govoreći, Device su veoma verne, a glavni razlog za to je što se drže nekih svojih principa i ne bi popustile ni po koju cenu. Retko kada se odlučuju na nepromišljene korake. Ako se to i desi, onda će biti zbog nekog izuzetnog, romantičnog, strpljivog, spremnog da prođe kroz Devičine zahteve i stroge kriterijume.

…nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,587PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img