spot_img

Žena VODOLIJA: Žena VELIKOG SRCA, koja se SAMA BORI kroz život. Ona je JAKA KAO STENA!

Ženske osobe čiji datum rođena pripada razdoblju između 21. januara i 19. februara, pripadaju znaku Vodolije. Vodolija spada u horoskopske znake kojima je osnovni element vazduh, a planete koje vladaju ovim znakom su Saturn i Uran.

 

Žena Vodolija je rođena za lidera u svakom životnom polju, i odlikuje se velikom nezavisnošću i željom za uspehom i napredovanjem. Žene rođene u znaku Vodolije, veoma su retko spremne da se pomire sa neuspehom, i po svojoj prirodi ne prihvataju nikakve kompromise ili povlačenja, bilo da se radi o poslovnom ili pak o emotivnom životu. Ženske predstavnice znaka su po svojoj prirodi veoma znatiželjne, vrlo intuitivne i uvek spremne za nova znanja i iskustva, koja su podstaknuta potrebom za uspehom i pohvalama od strane bliske okoline.

 

 

 

Ženske Vodolije se prema drugima uvek odnose sa poštovanjem i od osoba iz poslovnog okruženja, ali i od svojih prijatelja i emotivnih partnera očekuju da im se na isti način i uzvrati. Iako u suštini nisu sujetne i zajedljive, njihova natprosečna inteligencija i karakterna strogost koja je u opisu ovog znaka, ne dozvoljavaju im da prihvate bilo kakav vid kompromisa ili neuspeh. U opisu žena u znaku Vodolije, je nepogrešiva intuicija, direktnost u razmišljanju i govoru i veoma često surova iskrenost prema osobama koje se nalaze u njenom okruženju.

 

 

 

Bez namere da bilo koga povredi, od žene Vodolije uvek može da se očekuje iskren savet i podrška, ali nikako podmuklost ili potreba da nekoga omalovažava ili na bilo koji način diskredituje. Ona je veliki borac. Žena koja je velikog srca. Ona se veoma brzo emotivno veže za svoje prijatelje i porodicu. Slobodnog duha, vedra i sposobna. Veliki je uzor mnogima i mnogi je vole zbog toga što jeste. Ona je jedinstvena, ona je žena Vodolija! Emotivna i ranjiva je samo kada su njeni dragi ljudi u pitanju. Ona ne dozvoljava da se iko igra sa njima. Sve možete da pokušate, ali ako neko naudi nekoj njenoj dragoj osobi neće proći nekažnjeno. Ona je veoma zabavna dama koja ima odličan smisao za humor. Voljena je u društvu i član svih žurki baš zbog tog razloga.

 

 

Njen vedar duh ne ostavlja nikoga ravnodušnim. Jednostavno, ona je žena koja pozitivnost unosi u život i brzo oraspoloži osobe oko sebe. Čak i kada neko ima veliki problem ode kod nje. Jer zna da sem dobrog saveta dobiće i dozu pozitivne energije koja vraća osmeh na lice. Ona ne spada u ljude koji su posesivni i monotoni. Njena ljubav je velika i ona je svaki dan pokazuje na drugi način. Žena rođena u znaku Vodolije nikada ne bi dopustila da joj neko uskrati slobodu. Ona ne voli da joj neko upravlja životom, niti to dopušta. Ima slobodu da kaže šta želi, da radi šta želi, da odlučuje kako ona želi. To ne dozvoljava nikome da joj uskrati. Ova dama je u stalnoj potrazi za novim avanturama i izazovima.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,874PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img