spot_img

Žena VODOLIJA – I kada ne traži PAŽNJU ona je dobija! TEŠKO JU JE VOLETI – može se čuti kao jedan od komentara!

Damama rođenim u ovom znaku najzanimljivija igra je igra ljubavi. Morate biti psihički spremni da odgovorite na izazove koji se nameću od snažne volje nezavisne žene. I kada ne traže pažnju one je dobiju. Teško ju je voleti – može se čuti kao jedan od komentara!

 

Najveći individualac u Zodijaku, čija je vladajuća planeta Uran. Pripadnice ovog znaka su druželjubive, humane i duhovite žene. Za svoje prijatelje se uvek emotivnu vežu i uvek su tu za njih. Kada se zaljube posvećene su i verne i spremne na sve da bi se izborile za sreću svog partnera. Vole buran život, vesele su i imaju puno prijatelja. U ljubavi su strasvnene i originalne. Ne vole posesivnost, ali će vam svaki dan pokazati ljubav na sebi svojstven način. Veliki su borci u životu i većinu uspeha ove žene postigle su same.
Retko koja žena će jačinom emocija moći da se poredi sa ženom Vodolijom kada zavoli. Njena ljubav nema granice i bukvalno se može porediti sa ludilom. Ova žena kada voli – voli do bola, kada zavoli ona poklanja svoje srce i čini sve da njen partner uživa kraj nje.

 

Kada upoznate ovu ženu, čini se da je njenu ljubav nemoguće osvojiti, jer se ona dosta teško i zaljubljuje. Ali kada se to desi, ona se predaje u potpunosti i muškarac koga ona odabere pravi je srećnik. Ona nema problema da prizna svoje emocije i odana je i verna svom partneru. To je žena kojoj uvek možete verovati i na koju se uvek možete osloniti, Čak i onda kada zna da je njena ljubav nemoguća ili neuzvraćena, ona tu ljubav neće kriti, jer ona prosto ne ume da sakrije svoje emocije. U ljubavi nema nikakve predrasude, za nju ne postoje prepreke, niti bilo kakve razlike u godinama ili veri. Njoj je jedino važno da kraj sebe ima osobu do koje je stalo i boriću se na nju za na sve načine.

 

Jedina situacije u kojoj ova žena odustaje od ljubavi je u slučaju da sazna da je osoba koja je zanima zauzeta. Ona prosto nikada ne bi uništila nečiju sreću. Ona ne želi ono što je tuđe, ali isto tako ume da brani svojim životom i po cenu svega ono što je njeno. Kada žena Vodolija zavoli, ona se iskreno zaljubi i za nju je ljubav na prvom mestu. Možda ovo nije neka pohvalna osobina, ali zbog ljubavi je ova žena u stanju da okrene leđa celom svetu. Nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,796PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img