spot_img

Žena VAGA – Samo ne dozvoli da njoj POSTANE SVEJEDNO, jer iz toga se NIKO NIJE VRATIO!

Prvo što treba da razumete o ženama u znaku Vage je da su to veoma zgodne žene koje traže nekoga ko ih zavređuje. Ukoliko to pronađu, učiniće sve za ljubav.

 

Ali ukoliko ih izneverite i prokockate njihove poverenje, izgubićete ih i postaće im svejedno. A iz njihovog svejedno, niko se nije vratio! Dalje, moramo reći da je žena Vaga posebna dama Zodijaka. Elokventna, društveno uglađena i umetničke prirode, žena Vaga je svesna svoje snage i slabosti. Hrani se zabavom, srećom, zadovoljstvom i savršenstvom. Kada vas jednom žena Vaga zavoli, nikada ne dozvolite da se oseća loše kraj vas.

 

Vage zaslužuju svu ljubav ovoga sveta, sreću i ispunjenost u kojoj će biti i više nego srećne. Stoga, kada pripadnica ovog znaka Zodijaka uđe u vaš život, uradite sve da svaki trenutak u ljubavi bude romantičan, pun smeha i uživanja. Osim toga, svi oni koji imaju ženu Vagu za prijatelja, nikada ne treba da dozvole da joj bude dosadno. Budite idealan prijatelj kojeg bi svaka Vaga poželela da ima u svom životu. Kao i da nikada zbog toga ne zažali što vas poštuje i voli. Jer ako joj postane svejedno, iz toga nema povratka.

 

Žena Vaga je osoba koja je posebna u apsolutno svakom smislu. Ova dama je šarmantna, duhovita, romantična i dama koju bi jednostavno svako poželeo imati kraj sebe. Međutim, žene Vage su na početku izuzetno teško osvojive. Ali, nakon nekog vremena i truda da je osvojite, Vaga je spremna da vam padne u naručje i voli do groba. Zbog toga, shvatićete da je to osoba koja vam je trebala celog života i kraj koje će sve vaše želje biti ostvarene. Samo treba da joj pružite zauzvrat jednako.

 

 

ROMANTIČNA

Gospođica Vaga je romantična. Kao i svi drugi, i ona je imala priličan broj romantičnih razočaranja, ali to je ne sprečava da veruje u kraj iz bajke. Ukoliko u svom životu kraj sebe tražite osobu koja je spontana, romantična i neverovatna u ljubavi, onda je žena Vaga idealan izbor. Ovo je horoskopski znak koji će u svakom trenutku uraditi sve moguće da voljena osoba bude ispunjena i srećna. Za njih ništa nije strano kada su u pitanju potrebe voljene osobe. Međutim, zauzvrat, samo traže da budu jednako voljene i poštovane od strane voljene osobe. Stoga,uradite sve da svaki dan zajedničkog života bude neverovatan i nikada monoton. Vage su znak zodijaka sa najviše smisla za romantiku. Žena Vaga će u svakom trenutku svojoj voljenoj osobi pružiti svu ljubav ovoga sveta i romantične trenutke.

 

Romantična putovanja, večere udvoje, noći ispunjene razgovorima, sve to čine ovaj horoskopski znak partnerom iz snova. Ona u svakom trenutku traži od Vas da trenuci u kojima ste zajedno budu obostrano divni i romantični. Osim toga, ukoliko žena Vaga ne dobija poštovanje i iskrenost od strane voljene osobe, onda se ona oseća i te kako odbačenom. Zbog toga, treba da uradite sve da Vaša ljubav cveta svakoga dana.

 

 

SPONTANA I ORIGINALNA

Žena Vaga je jedan od najoriginalnijih propadnica Zodijaka. Ovo je žena koji će vas svakoga dana iznenaditi nekim novim dešavanjima u kojima ćete više nego ikada uživati. Vaga je horoskopski znak koji je spreman uvek biti spontan u situacijama kada treba da obraduje ljude do kojih joj je stalo. Posebno u ljubavnim vezama, žena Vaga je ta koja će uvek uraditi nešto novo što će vas usrećiti. Zbog toga, to je osoba koju treba svako da ima u svom životu. Vaga je osoba koja će uvek biti nasmejana kraj vas, ukoliko se dovoljno potrudite da je usrećite. Ona će u tom trenutku uraditi duplo više za Vas kako bi vas usrećila. Nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img