spot_img

Žena VAGA – Samo ne dozvoli da njoj POSTANE SVEJEDNO, jer iz toga se NIKO NIJE VRATIO!

 

 

DOBAR PRIJATELJ

Žena Vaga je prijatelj u kojeg u svakom trenutku možete imati neopsivo poverenje. Na vama je da se dovoljno potrudite da osvojite njeno poverenje. Tada ćete imate prijatelja koji je u stanju uraditi sve za vas. Kada vam je teško, Vaga je tu istog trenutka da bude vaše najveće rame za plakanje i podrška koja vam je neophodna. Tada će iskoristiti svaki trenutak da vam izmami osmeh na licu i da jednostavno uživate kraj nje. Zbog toga, znaćete da je to osoba koju treba da čuvate u svom životu i da svaki trenutak bude neverovatan. Žena Vaga je prijatelj iz snova i treba da budete ponosni na činjenicu da je imate u svom životu. Ovaj horoskopski znak je sve, samo nikada običan. Vage su znak Zodijaka koji svoj karakter i ličnost najbolje pokazuju kroz odnos prema ljudima do kojih im je stalo. Kraj nje u svakom trenutku znate na čemu ste i zbog toga su još više posebne i drage ljudima. Kraj njih nikada nije monotono ili bez smeha. I kada je najgore, naćiće način da unese pozitivnu energiju. Samo ne dopustite da ovaj znak Zodijaka se razočara u vas, nego uvek budite prijatelj kakvog bi ona poželela.

 

 

UPORNA I SNALAŽLJIVA

Kada žena Vaga nešto zacrta, onda će ona uložiti sav trud i napor da to i postigne. Nikada nemojte potcenjivati moć jedne Vage da istraje uprkos svim preprekama koje joj se nađu na putu ka ciljevima. Kada nešto poželi, ovaj horoskopski znak će istrajati uprkos svemu. Ukoliko želite da vas još više poštuje, budite najveća moguća podrška u svakom trenutku ovom znaku Zodijaka. Tada ćete shvatiti da ćete u svom životu do kraja imati osobu koja je spremna da Vas podržava u apsolutno svemu.

 

 

PRAGMATIČNA

Vage su uvek u stanju da sagledaju širu sliku, a to često dolazi u obzir kada se radi o donošenju ključnih odluka u životu. Za ovakvu ženu – život je filozofija i ovaj element joj omogućava da sa jednog aspekta sagleda svaku perspektivu i oštro izračuna potencijalne mogućnosti. Čak i o svojim iskušenjima i nevoljama, ona je nenamerno prilično pragmatična. Nije lako biti Vaga, jer njen je život ispunjen sa toliko uspeha koliko i neuspeha.

 

 

URAVNOTEŽENA

Dame Vage se stalno balansiraju između užitka i bola. Često mogu lišene zdravog detinjstva ili porodične harmonije. Ali, one su te koje moraju da shvate da treba da se potrude da sve uravnoteže. Ova žena može izbalansirati sve u svom životu, uz pomoć osećaja razumevanja i zaključivanja. Uspostavlja sposobnost da pred svojim očima analizira čitavu stvar i da je tako isečenu stvar stave i pred vaše oči. Pravedna je. Međutim, stvarnost je ta koja je najvažnija za ženu Vagu.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,868PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img