spot_img

ŽENA VAGA – Nikada se ne menja ni zbog koga, ona je TAKVA KAKVA JESTE. Ona je posebna DAMA koja PLENI svojom DOBROTOM!

Ženu vagu prepoznat ćete po eleganciji kojom zrači svaki njezin pokret. Ona je savršeno prirodna, ljupka, graciozna i uvijek samo svoja. Njezine su vanjske karakteristike pravilne crte lica, jamice na obrazima, širok blistav osmijeh, lijepi zubi, vitak struk i naglašeni bokovi. Vaga je perfekcionistica i uvijek je sređena, uredne frizure, a njezin cjelokupni outfit uvijek je uravnotežen i suptilan

Žena Vaga je mudra, inteligentna i najlepša. Ona je jednostavno savršena i jedinstvena. Ali i skromna i umerena. Oličenje je pravde i ravnoteže. Harizmatična je i očaravajuća dama, koja će lako privući vašu pažnju, ali se nikada neće uobraziti!

Vaga je znak kojim vlada Venera i zato su osnovne karakteristike ovog znaka harmonija i ravnoteža. Pripadnicama ovog znaka pripada period 23. septembra do 23. oktobra. Ove žene su veoma snalažljive i savršene u svemu što rade, veoma su društvene i imaju dara za komunikaciju i šalu. Žena Vaga je harizmatična i očaravajuća osoba, koja će lako privući ljude iz svoje okoline. Ona je fascinantna mešavina racionalnog ponašanja i nepredvidivih emocija i svojim šarmom i intelektom uvek će se odvajati od drugih žena.

 

Pripadnice ovog znaka su veoma hrabre i odlučne žene koje veruju u sebe i svoje sposobnosti i retko kada će pitati druge za mišljenje, jer one su prosto mudre žene Vage. Ono što žele, to moraju dobiti i za njih ne postoji nemoguće. One ne pristaju na kompromise i žele od života sve ili ništa.

Ove žene veoma vode računa o sebi i svojim stavovima, ali nikada to ne rade da bi se dopale drugima, one u stvari i ne žele da se dopadnu svima, i ništa ih ne zanima, jer one su srećne ako ostanu iste – dosledne sebi i svojim principima. One su na neki način i savršene i jedinstvene žene koje ne žele da se menjaju i žele da ostanu takve kakve jesu.

Žena Vaga je vrlo snalažljiva i sposobna i za nju ne postoji nerešiv problem. Ona se jednostavno ne plaši nikakvog problema, jača je od svega toga, jer ona na jednostavan način ume da pridje svakom problemu i reši ga na najlakši mogući način.

Ove žene su veoma fer i korektni igrači, nikoga ne gledaju sa visine, imaju poštovanje prema svima. Ona poštuje sve ljude, ali isto tako očekuje i poštovanje za sebe. Veoma je pravična i plemenita i takve ljude bira da budu deo njenog društva. Ona u svom okruženju ima samo dobre ljude, jer ona želi da se na svakog svog prijatelja uvek može osloniti, baš kao što se oni uvek mogu osloniti na nju.

 

Ove žene su veoma mudre i promućurne, jako teško ih je nadmudriti i prevariti tako da to ne treba čak ni pokušavati. To je jedna iskusna dama koja je mnogo toga u životu prošla i mnogo ljudi upoznala i ona ima sposobnost da ljude čita kao knjigu. Dovoljno je samo nekoliko minuta da bude kraj vas i ona će znati da li ste dobra ili loša osoba i retko kada greši u tome, jer je za nju karakterisricna izuzetno naglašena intuicija.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,587PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img