spot_img

ŽENA U ZNAKU RAKA: NAJBOLJA MAJKA, SUPRUGA, ĆERKA I SESTRA NA SVETU!

Ako se za ikoga može reći da je u stanju da učini baš sve za svoju decu i ostale ukućane, onda je reč o ženi u znaku vodenog i kardinalnog Raka.

Sve što oseća, oseća bar duplo intenzivnije od vas. Umeće u vama da pokrene lavinu emocija, tako da vam više neće biti potebni kanali za kreativno izražavanje. Sa njom imate sve… od komedije, preko vodvilja, do drame. Ne morate čak ni da idete u pozorište – imaćete ga u kući. A tek kuća?

Živećete u oazi iz hiljadu i jedne noći, okruženi najukusnijim jelima, koja će čekati aranžirana „samo za vas“ kad se vraćate umorni sa posla. Pa kako ne bi ste hrlili takvoj ženi? Deca su joj svetinja, najvažnija stvar u životu. Teško onom ko pokuša da im učini nešto nažao! Sve što od vas očekuje je da je mazite i pazite… zar ne shvatate koliko ste srećni?

Gospođa Rak voli da bude zaljubljena, voli ljubav i kada stvarno voli, onda voli zauvek! Ona poseduje plemenitost duha i neverovatnu snagu osećanja. Po prirodi topla i demonstrativna, obaviće svog partnera zaštitnim zidom i teško onome ko pokuša da joj ga oduzme!

 

Hipersenzitivna, povučena, tiha, nežna, dobra i verna supruga, brižna i savršena majka koja plače i zbog najmanjeg problema koji imaju oni koji je okružuju. Kada bi se tokom njenog života suze skupljale na jedno mesto, stvorio bi se okean. Ona je prava čuvarkuća. Ona je najpoželjnija domaćica ali i žrtva koja podnosi sve udarce sudbine kako bi sačuvala porodicu na okupu.

 

Žena  znaku Raka je veliki rodoljub i poštuje svoje pretke. Ona nije nacionalista, ali nikada se ne bi odrekla svoje vere, običaja i tradicije. Pošteno radi i nije sklona konfliktima. Veoma je popustljiva i to je nešto što joj pravi velike smetnje u poslovnom i privatnom životu. Nastavak na sledecoj strani.

 

Žena Rak ne ume da zabada nož u leđa. Ona čak voli i blagosilja sve one koji su joj naneli zlo u životu. Sklanja se od svih koji joj ne prijaju i nije preterano društvena žena. Ona ne podnosi veliku gužvu, buku, agresiju, nadvikivanje, sukobe i zadimljene – zagušljive prostore.

 

Kada pati, onda to svesno čini isključivo u trenucima kada je sama ili kada isprati decu i muža na spavanje. Boli je nepravda. Boli je tuđa nemaština. Često postavlja pitanje: Bože, zašto stradaju nevina deca i ljudi u ratovima širom sveta?

 

Ako bi ikako mogla, pružila bi utočište svim siročićima, nahranila bi gladne, obukla gole, obula bose, izlečila bolesne i pomogla one koji žive bez finansijskih primanja. Ona sve to čini u granicama njenih mogućnosti i presrećna je posle učinjenog dobrog dela. Nastavak na sledecoj strani.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,874PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img