spot_img

Dolazi nam nam pun Mesec u Strelcu – Ovim znacima horoskopa doneće ključne odluke i promeniće život iz korena!

 

Naredni pun Mesec dogodiće se u u noći između 3. i 4. juna u 5:41, a biće specifičan po mnogim stvarima.

U zavisnosti od toga gde se nalazite na svom ličnom putovanju, ova prilika može biti i uzbudljiva i zastrašujuća. Na kraju krajeva, rast često zahteva suočavanje sa neprijatnim istinama o sebi i našim odnosima.

Junski pun Mesec jagoda u Strelcu uvodi onu vrstu energije koju bismo želeli da vidimo na početku leta.

Ovo je idealno vreme da ispoljite svoje najdublje želje. Za to vreme razmislite o vođenju dnevnika ili pisanju pisma univerzumu.

Evo šta će pun Mesec u Strelcu doneti svakom od znakova:

Ovan

Došlo je vreme za preporod i reorganizaciju. Ako vam se čini da su vaše ideje svuda, odvojite malo vremena da smislite realan plan. Stvorite navike kojih se možete držati bez osećaja preopterećenosti. Dozvolite sebi da izađete iz glave i živite više u sadašnjem trenutku.
Bik

Bik bi trebalo da prestane da odugovlači nakon što vidi mesec jagode. Vaše manifestacije su mnogo bliže nego što mislite. Vreme je da napravite prvi korak i uđete svim srcem u ono što želite. Ovo je takođe odličan trenutak da preispitate svoj stav prema neuspehu. Ako nikada ne pokušate, nikada nećete uspeti. Rizikujte!

Blizanci

Vreme je da slušate svoje instinkte, a ne logiku. Predugo ste slušali svoj mozak, ali vreme je da zaista sledite svoju strast. Prestanite da ignorišete svoju intuiciju i počnite da verujete u sebe. Znate šta je najbolje za vas i vreme je da pustite da vaša samouverenost zablista.

Rak

Tokom meseca jagode, koncentrišite se na negovanje sebe. Stalno dajete drugima, a vreme je da date sebi. Odvojite vreme za sebe da izdvojite vreme za sebe i zaista se usredsredite na ono što želite. Koncentrišite se na to kako da sebi pružite ljubav koju zaslužujete.

Lav

Ovog meseca nemojte se ograničavati, posebno kada su u pitanju vaša dostignuća i samopouzdanje. I dalje možete pomoći drugima dok pomažete i sebi. Veoma je važno da svoju energiju uložite u ljude koji će vam vratiti i uložiti svoju energiju u vas.

Devica

Ovog meseca, Device bi trebalo da počnu sa detoksikacijom negativnosti koju gaje o sebi. Počnite sa ugrađivanjem pozitivnih afirmacija u svoju dnevnu rutinu i promenom načina razmišljanja. Shvatite da vi niste vaše negativne misli i da vas one ne definišu.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img