Home HOROSKOP Žena ŠKORPIJA – Bez obzira koliko je dobro poznajete, uvek ćete saznati NEŠTO NOVO O NJOJ…

Žena ŠKORPIJA – Bez obzira koliko je dobro poznajete, uvek ćete saznati NEŠTO NOVO O NJOJ…

0
Žena ŠKORPIJA – Bez obzira koliko je dobro poznajete, uvek ćete saznati NEŠTO NOVO O NJOJ…

Većina astrologa ovaj znak smatra lošim, jer je to već godinama kliše iako postoji izvesna tendencija da se u to veruje. Takav odnos prema ovom znaku više potiče od toga što Škorpije imaju tendenciju da razgovaraju o stvarima koje u drugima mogu izazvati neku vrstu nelagode.

 

Njihova vladajuća planeta je Pluton, a ljudi pod uticajem ove planete imaju sklonost ka priči o tabuiziranim temama, o temama o kojima drugi baš i ne vole da slušaju. Upravo zbog toga ovakve žene mogu imati auru mističnog oko sebe, nešto što je duboko senzualno i magično, ali da li je to svačija šolja čaja? Složićete se i ne baš.

 

 

Egzotična je i magnetno privlačna, a u zavisnosti od raspoloženja, mirna ili burna poput mora. Krasi je izvanredna intuicija i visok stepen inteligencije. Nikada je ne smete shvatiti olako. Ona je direktna, briljantno prepredena i prodorna, neustrašiva i tvrdoglava, i uspeće da pređe preko svake prepreke u životu i da se suoči s problemima, te uzdignute glave da nastavi dalje. Škorpija je jedna zaista dominantna dama Zodijaka. Ona je izuzetno snažne žena, koja vlada veoma dobro sobom i svojim željama. Ona jednostavno živi život punim plućima i vrlo dobro zna šta želi. Izuzetno je habra i sposobna žena i sposobna je da ostvari sve svoje želje i ciljeve. Ova žena se ne plaši gotovo nikoga i ničega. Ona je samosvesna i samostalna i ne dozvoljava nikome da se meša u njen život. Nikada ne pokušavajte ovu damu da spustite na zemlju i nikada je ne ispitujte gde je bila i šta je radila, jer ona vam to neće dozvoliti. Taj odgovor od nje sigurno nećete dobiti.

 

Žena Škorpija je, moramo reći, i najmisterioznija i najseksipilnija žena Zodijaka. Ona je veoma privlačna i lepa. Ona je takođe veoma pametna žena i uvek zna da postavi pravo pitanje i na to dobije odgovor. Žena Škorpija zaista spada u opasne i misteriozne dame Zodijaka. Za nju slobodno možemo reći da tamo gde on stane – tu trava ne raste. Mnogi smatraju da je opasna, jer veruju da je njena žaoka prilično bolna. Ali ipak moramo reći da je stvarnost malo drugačija. Svi oni koji je dobro poznaju i koje ona pusti u svoju blizinu, shvate koliko je ona vredna divljenja i pažnje. Ona je pre svega jedna dama koja je oličenje odanosti. Njoj ništa ne može pomeriti tlo pod nogama. Bilo da se radi o prijateljima ili o čoveku koga voli, ona je uvek odana i verna. Njoj je odanost nešto što je veoma bitno u svakom odnosu.

 

Njoj slepo možete verovati i svaku joj tajnu možete proveriti. Ona vam nikada neće dati neko lažno obećanje, niti odati vašu tajnu, jer je ona lojalna do srži. Možda na prvi pogled ove dame izgledaju kao neko ko ne ume da brine o sebi. Iako se ponekad čini da su ove dame malene i tihe kao miš, one ipak imaju snagu i hrabrost lavice. I upravo zbog toga one su sposobne da same o sebi brinu. U suštini, one ne vole da im se govori šta treba da rade, jer one rade samo one stvari za koje misle da su ispravne. Ove dame su veoma inteligentne i retko kada donose pogrešne odluke. Zbog svoje promućurnosti u stanju su da uvek donesu dobar sud o raznim pitanjima ili ljudima. Nastavak na sledećoj strani…