spot_img

ŽENA RIBA – Ljubav je sa njom topla i zabavna. Ona je ISKRENA i nesebično VOLI!

Ovo su najženstvenije žene, i po izgledu i po ponašanju. Imaju obline, ali pošto veoma vode računa o liniji gotovo nikada nemaju problema sa viškom kilograma. Naglašene grudi, lepa kosa i zanosan, tajanstven pogled je ono što ih u svakom pogledu krasi.

Žena Riba je veoma senzualna, voli lepu garderobu i nakit. Međutim, nije joj bitno da prati modu nego osluškuje sebe i tako se i oblači. Graciozni pokreti, posebno lepa stopala i lepe noge ističe u prvi plan.

Ako SAVRŠENA ŽENA postoji, onda je rođena u znaku RIBE! Žena rođena u ovom znaku nije obična, ona je poput opijuma. Ko je jednom proba, postaje zauvek zavisan.

Poseduje brojne vrline kao što su: iskrenost; stidljivost; idealizam; saosećajnost i empatija za druge; druželjubivost; odanost u ljubavi i prijateljstvu; maštovitost; senzualnost; elegancija; lepota manira; brižnost; nežnost u izgledu i ponašanju; intuitivnost; strastvenost; samopouzdanje; odgovornost u ponašanju i poslu. U nekim situacijama, ženstvenost i krhkost žena rođenih u znaku Ribe može da ispliva na površinu, i to se obično dešava ili onda kada odluče da zavedu nekog ko im se dopada, ili pak kada im je potrebna bilo kakva vrsta potpore i zaštite u životu.

Iako nisu zlonamerne i koristoljubive, žene Ribe umeju da iskoriste svoj šarm i da ispolje jednu dozu bespomoćnosti kako bi osvojile pažnju suprotnog pola i pokazale muškarcu koliko su bez njega i njegove podrške „slabe“ i ranjive. Žene Ribe se odlikuju i jednom dozom surove iskrenosti i realističnog razmišljanja, pa nije retkost da svoja osećanja emotivnim partnerima izraze bez oklevanja, ili da „bez dlake na jeziku“ kažu kada im nečije ponašanje ili postupci nanose bol i tugu ili ih na neki drugi način povređuju.

 

 

PRIJATELJSTVO

 

 

Žene rođene u znaku Ribe, spadaju u veoma verne i odane prijatelje jer po svojoj prirodi imaju veliko i bezrezervno poverenje u osobe koje ih okružuju. Kada se prijatelj nađe u bilo kakvoj neprilici, žena Riba je uvek tu da pomogne ili pruži podršku i da bude „rame za plakanje“. Veoma često je žena Riba u stanju da prvenstveno misli na dobrobit svojih prijatelja, čak i ako će na taj način samoj sebi naneti štetu ili neku neugodnost. Za svakog svog prijatelja, žena Riba predstavlja čvrst oslonac i velikog motivatora kada posustanu u borbi sa svakodnevnim problemima koje im život nameće. Žena Riba nikada neće dozvoliti da njeni prijatelji pate ili da se olako predaju sudbini i očajanju, već će se truditi da ih po svaku cenu iz takvih situacija izdigne i ojača.

LJUBAV

 

 

Ljubav ovog znaka je ona ljubav iz koje nema povratka. Čak i ako se vaši putevi razdvoje, ona će uvek biti tu, prisutna u zadnjem delu glave. Ona će biti toplo sunce na goloj koži, kap kiše na trepavicama i miris prvog snega koji pokriva neplodno tlo. Najtajanstveniji deo njene ljubavi je način na koji se ona ovije – ne samo oko svog ljubavnika, već oko njegove duše. Takve su žene Ribe. Ribe su jedan od najzagonetnijih i najromantičnijih znakova. Takođe, Riba zbunjuje, ali u isto vreme plaši svoje ljubavnike. Ona je gorko – slatka, jer iako njena ljubav opija, jednako može biti i preintenzivna. Ipak, bez obzira na to koliko je teško voleti Ribe, gotovo je nemoguće ne voleti ih.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img