Home HOROSKOP ŽENA RIBA -Jednostavna je i neobična i zanimljiva, zauvek će vas vezati za sebe. Teško ju je voleti, a nemoguće je zaboraviti.

ŽENA RIBA -Jednostavna je i neobična i zanimljiva, zauvek će vas vezati za sebe. Teško ju je voleti, a nemoguće je zaboraviti.

0
ŽENA RIBA -Jednostavna  je i neobična i  zanimljiva, zauvek će vas vezati za sebe. Teško ju  je voleti, a  nemoguće  je zaboraviti.

Ribe u sebi kriju neverovatnu mudrost  na potpuno drugom nivou od većine drugih ljudi. Imaju sposobnost razumevanja i veliku empatiju prema svima.

Stidljiva žena Ribe celo vreme sanja o ljubavi i to je tačka gde njeni problemi počinju. Svet fantazije u kojem ova dama živi, često je navede da se zaljubi u totalno pogrešnu i neadekvatnu osobu.

Sklona je sanjarenju da će se svaki muškarac sa kojim započne romansu, pretvoriti u princa odmah pri prvom poljupcu; i da će je odvesti iz ovog „običnog“ života svakodnevnice. Pošto većina muškaraca nije sposobna za takve akcije, ona je često razočarana i nesrećna, i posle kratkog vremena neodlučnosti, teži da „otpliva“ u drugom pravcu…

Ako je partner neprestano uzdiže i drži ko malo vode na dlanu, ona će mu dati osećaj da je on jedina osoba na ovom svetu sposobna da uradi nesto vredno pažnje, ali zauzvrat on mora non – stop ulagati svu svoju snagu da je usreći. Ona će biti verna fizički, ali ne i psihički – njene fantazije su deo njenog realiteta isto toliko, koliko i njen realni partner, i samo ako poseduje i jedno i drugo biće pravo srećna.

Njen partner ne mora biti ni bogat ni uspešan – ona će jednostavno zamišljati da on to jeste (problemi nastaju ako se tako i ponaša). Ona se oblači ženstveno i elegantno. Retko je upadljivo istaknuta, ali uživa da bude obožavana od suprotnog pola.

Ova žena ume da bude fantastična glumica s namerom da privuče ljude na njenu stranu. Nijedna druga žena ne ume da plače tako srceparajuće i nijedna ne ume da odglumi toliku nevinost kao ona. Imaju dobro srce i znaju biti veoma brižne i naklonjene majke.

Spremna je da partneru u lice kaže ono šta misli, trudi se da partneru u svemu pruži podršku i oslonac a zauzvrat očekuje timski rad, životno prijateljstvo, poštovanje i poverenje.

Dakle pred vama je žena koja je sve, a opet ništa. Sve – zato što je sve ono što ste uvek želeli da imate, ništa – zato što nikad ne možete zaista da je imate. Ona vam izmiče kao sirena koja vas zavodljivo doziva da potonete na dno okeana, umesto da plovite šepureći se poput Titanika.

Ah, šta je taj sjaj spoljašnjeg sveta, ako nema mora ljubavi? Samo najhrabriji mogu potpuno da zarone u takve dubine… da li ste to vi? Ako jeste, samo ona i niko više će vas voleti odavde do večnosti takvim kakvi jeste, ne očekujući ama baš ništa da menjate. Njena svestranost i bujna mašta napraviće od vas svakog dana novog čoveka.

Za nju ne postoji propao slučaj, samo čovek kome je potrebno njeno isceljuće prisustvo. Ipak nemojte biti toliko bahati da to zloupotrebite, setite se da vas ona poput sirene moze odvući u dubine iz kojih je teško izroniti. Sve što traži od vas je da brinete o njoj, a šta je to kad pored sebe imate najženstveniju ženu na svetu. Pomozite joj da decu nauči disciplini, a ona će od nje naslediti umetničke darove. Nastavak na sledecoj strani…