spot_img

ŽENA JARAC- Veoma je abiciozna i neustrašiva, kod nje ne postoji reč ODUTAJANJE. Ima odabrani krug prijatelja i veoma ga teško proširuje.

Upoznavanje generalno zna da bude zbunjujuće sa ovim damama. Takođe bi mogla imati istoriju zaljubljivanja u prijatelje ili ljude koji su već dugo u njenom životu.

Žena Jarac je totalna sila!
Kombinacija mudrosti stare duše i unutrašnje snalažljivosti, ove neobične dame su često potpuno pogrešno shvaćene zbog uobičajene percepcije da su vrlo tvrdoglave. Neka vas ne zastrašuju njihove često stoičke, a možda čak i stroge osobine – ove žene su iznutra neverovatno osetljive i emotivne, iako to često neće pokazivati. Retko ko može zaista dopreti do nje.

Ovaj prizemljeni i stabilni znak mora naučiti kako da komunicira jasnije sa drugim ljudima. Ona će teško reći šta je muči i biće potrebno da konačno shvatite šta joj je u glavi.

Savršeno biće navike, žena Jarac zaista voli da sve u svom svetu bude samo tako označeno i obično ima poteškoće sa prelaskom sa svog pažljivo istraženog i dobro promišljenog plana A na nepoznatu teritoriju iznenadnog plana B – čak i ako Plan B jeste u stvari bolji izbor. Ozbiljan, fokusiran i vredan, sjajno je kada se Jarac može malo osloboditi i naći vremena za zabavu, iako su čak i njeni izlasci i odmori pažljivo planirani pre vremena.

Poznata po svojoj sarkastičnoj ličnosti i smislu za humor, iznenadiće vas svojim glasnim trbušnim smehom kada je nešto zabavi. Često se opisuju kao konvencionalne i tradicionalne, mnogi dame u znaku Jarca su tajni čudaci zodijaka – sa sklonošću ka umetnosti, muzici i kulturi koja se zaista može razviti u uspešnu karijeru.

Žena Jarac: Dom i porodica

Dom je za ženu u znaku Jarca srećno mesto!
Ona više voli da boravi i zabavlja se oko kuhinjskog stola, negde gde može da kontroliše svaki aspekt iskustva. Kada žena Jarac zabavlja goste u svom vlastitom prostoru i može da diktira muziku, osvetljenje, temperaturu i opštu atmosferu, ona se zaista može opustiti i biti svoja!

Dama u znaku Jarca može biti krajnje teritorijalna prema svojim stvarima i ne voli da joj se stvari pomeraju ili da joj se narušava njen lični osećaj reda. Možda ćete primetiti da ona uvek sedi na istoj stolici ili da ima druge smešne postupke koji pokazuju da je ona biće navike.

Jarci su privučeni prošlošću i fascinirani istorijom, pa su njihovi domovi često pretrpani antikvitetima i neobičnim komadima iz prošlih doba – što je drevnije, to bolje. Čini se da prljavština i prašina jednostavno ne smetaju ovim bićima kojima vlada zemlja.

Postoji sklonost ka gomilanju i puštanju nereda i smeća da se nakupljaju, jer se materijalni predmeti žene Jarca često pokazuju kao produžeci nje same. Ona to ne shvata uvek, ali kada njen dom počne da bude neuredan, često će se i sama osećati teže i turobnije. Redovno pomeranje stvari, pospremanje i uklanjanje stvari pomoći će Jarcu da se oseća zdravije i srećnije u svom domu. Nastavak na sledecoj strani..

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img