spot_img

Žena RAK je veoma osećajna i emotivna duša. Velika sanjalica, jako prijatna i nežna osoba, spremna svakom da pomogne.

Žena – Rak

Vi ste veoma osećajna i emotivna osoba. Ali, da biste se odbranili od sveta na neki način, trudite se da sakrijete svoja osećanja. Da biste bili srećni, zatvarate se u „svoj“ svet, ograđen visokim zidovima, koji će vas čuvati od razočaranja, neprijateljstva i mržnje koju donosi život. vaš skriveni svet je teško otkriti.

U detinjstvu ste se osećali bezbednom u roditeljskom domu. Kasnije, pokušavate da stvorite „svoj“ svet, u kome će vladati spokojstvo i sigurnost. Želite da se zaštitite od avantura, drama i naglih preokreta.

Niste ni suviše borbeni, ni suviše realni, ni suviše aktivni. Strah od nepoznatog i eventualnih razočarenja sputava vas da idete napred da savladate prepreke. Zadovoljavate se onakvom kakva jeste, ne želite da se menjate. To bežanje od nepoznatog je potpuno razumljivo, jer se često sukobljavate sa neprijatnostima, brigama i neizvesnošću. Gledajući svet iz svog ugla, vi u sve sumnjate. vaša osećajnost brzo reaguje na svaku agresiju, provokaciju i neprijateljstvo.

U životu ste, pomalo, sanjalica, volite da razmišljate. Ako morate da se sukobite sa životnim tegobama, više volite da se povučete i zatvorite u svoj mali intimni svet, pun želja, maštanja, prijatnosti. Iako volite samoću, to ne znači da vam nije potrebno društvo prijatelja koji će vas okružiti. Dovoljan je i mali broj prijatelja, ali koji će biti iskreni. Možete svakog da shvatite. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,873PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img