28.7 C
Belgrade
petak, 20 maja, 2022
spot_img

Žena Ovan je KRALJICA, a žena Devica BOGINJA!

Svaka žena Zodijaka je posebna na svoj način, ali mi ćemo ovoga puta izdvojiti dve dame koje svakako zaslužuju posebno mesto. To su zapravo dame koje su rođene u znaku Ovna i znaku Device.

 

Slobodno možemo reći da su žene rođene u znaku Ovna prave kraljice i sa pravom im pripada prvo mesto u Horoskopu. A zbog mnogobrojnih vrlina koje poseduju, žene Device svakako zaslužuju titulu boginje. U nastavku teksta govorićemo detaljnije o njima…

 

 

ŽENA OVAN

Žena Ovan je dama koju možemo opisati na mnogo načina. Ona je odvažna, samouverena, zabavna, tvrdoglava, prkosna i lepa. Poseduje harizmu i energiju koju nema gotovo ni jedna žena Zodijaka. Ona je veliki optimista i veliki borac u životu. Možda na prvi pogled izgleda hladno, ali ovo je žena koja svakoga može da usreći i sve može da razume. Slobodno možemo reći da je ova žena jedna nežna kraljica velikog srca. Mnoge osobe se dive ženi Ovan i zavide joj. Ali ona ne obraća pažnju na njih, već živi svoj život onako kako ona želi. Ona ne razmišlja o drugima, već brine o svojim delima.

 

Svoju hrabrost i svoju dobrotu ona pokazuje svakoga dana.

 

To nam upravo govori da je ova žena veoma skromna i da je uvek spremna svima da pomogne. Ova žena nikada u životu nije ljubomorna na tuđe uspehe, niti ikada želi nešto što je tuđe. Jednostavno, ona nije zavidna i svim ljudima na svetu želi sreću. Veoma je hrabra i sposobna i uvek pronalazi pravi put, kako za sebe tako i za svoje prijatelje. Ona je dama koja pleni svojim izgledom, ali takođe i svojom dobrotom.

 

U dubini duše veliki je emotivac i nikad to ne krije.

 

Ona ima veliko srce i još veću dušu i zbog toga može biti za primer svima. Ova žena je takođe veoma dostojanstvena i uvek drži do svoga ponosa. Možda i nije lako upoznati je, ali ko je jednom upozna brzo je zavoli. Ona je žena koja je stvorena za ljubav. U njenom srcu ne postoji ništa loše, osim ljubavi i nežnosti. Ovoj ženi niko nije ravan po hrabrosti i upornosti.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,319PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img