spot_img

BIK, DEVICA I JARAC- Ovim znacima do 28. avgusta, potpuno će promeniti život na bolje.

Zvezde će ove nedelje biti naročito naklonjene Biku, Devici i Jarcu. Evo kako….

Bik

Vratili ste se u svoj element i nikada se niste osećali bolje. Dok se sunce pomera u znak vaše sestre Device i donosi energiju i vitalnost u vašu petu kuću ljubavi, strasti, zadovoljstva i samoizražavanja, ne samo da osećate sebe, već se i prepuštate kreativnom naboju.

Neki od vas će možda čak osetiti želju da prenesu važnu poruku, jer će Merkur 22. avgusta trigonirati Pluton, ojačavajući vašu percepciju i sposobnost da identifikujete važne detalje. Uran će takođe 24. avgusta stajati retrogradno u Biku, što bi moglo izgledati kao zatišje posle oluje.

Utemeljujete svoje ideje i pronalazite praktična rešenja u promenama koje su se nedavno dogodile. Da li ste spremni da sledite želje svog srca ili da učvrstite kreativnu veštinu?

Mlad mesec u Devici 27. avgusta je divna prilika za početak, pa obavezno odredite svoje namere. Na kraju, ali svakako ne i najmanje važno, vaš nebeski vladar, Venera, će 28. avgusta praviti direktnu opoziciju sa retrogradnim Saturnom.

To znači da je vreme da istražite šta funkcioniše, a šta ne funkcioniše u vašem profesionalnom i ličnom životu. Šta vas zaista ispunjava? Unesite više toga u svoj život.

Devica

Ovo je tvojih 7 dana, definitivno!

Sada kada sunce blista kroz Devicu, imate strast, entuzijazam i samopouzdanje da krenete napred (i osećate se veoma produktivno u tom procesu).

22. avgusta, Merkur — vaš nebeski vladar — uskladiće se sa transformativnim Plutonom, što će vam pružiti priliku da ostvarite tabu želju koju možda imate. Ovo bi čak moglo da katalizira putovanje kojem ste se opirali, mami vas dublje u nepoznato.

Mnogi od vas takođe transformišu celu svoju perspektivu i uče kako da se oslobode razmišljanja zasnovanog na strahu. Druge Device se mogu voljno pokoriti kreativnoj ideji na kojoj ste tajno radili.Nastavak na sledecoj strani….

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,873PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img