Žena JARAC: Kada drugi odustaju, ona čeka SVOJ RED da se UZDIGNE i POBEDI, jer zna da je NAJBOLJA!

Žena JARAC: Kada drugi odustaju, ona čeka SVOJ RED da se UZDIGNE i POBEDI, jer zna da je NAJBOLJA!

1. августа 2020. Off By BOJANA

Žena Jarac je izuzetno snažna pripadnica Zodijaka. Ona ume da se bori za sve ono što poželi. Ona nikada ne odustaje od onoga do čega joj je stalo i ima petlju da uradi bilo šta.

 

 

I možemo slobodno reći da je jača i od pojedinih muškaraca. Čak i onda kada se čini da su sve lađe potonule, ona nikada ne odustaje. Ona je rođena da bude heroj j pobednik. Nikada je nećete čuti da očajava i da kuka. Sposobna je da se nađe svima i da svima bude oslonac. Veoma je jaka, iskrena i borbena. Ma koliko da je njen život bio težak, ona je neko ko kroz život ide sa osmehom. Za nju reč odustajanje ne postoji. Ona nikada ne odustaje, osim kada nešto nije vredno borbe. Što se tiče ljubavi, potreban joj je muškarac koji će joj pre svega biti prijatelj. Ona smatra da veza ne može da uspe ako partneri nisu prijatelji i ako se ne poštuju. Ono što je za nju najbitnije u jednoj vezi jeste da postoji obostrano poverenje. Kada se ova dama zaljubi ona čini sve da usreći svog muškarca. Ona vrlo dobro zna koliko vredi, tako da isto traži od svog partnera.

 

 

Izuzetno je jaka i snažna i nikada ne odustaje. Ona je tipičan primer žene koje uvek dođe do svog cilja. Pri tome, nikada ništa neće dobiti na nepošten način, jer je veoma pravedna. Ona nikada ne gradi sreću na tuđim suzama. Slobodno možemo reći da ova dama poseduje snagu koju retko koja žena Zodijaka poseduje. Kada ona zavoli spremna je za ljubav da uradi čak i ono nemoguće. Spremna je da da sve od sebe i da na svaki mogući način usreći svog partnera. Ona je svom muškarcu i prijatelj i podrška i rame za plakanje. Ona ume da dokaže svoju ljubav na način na koji niko nikada nije dokazao. Ume da razume i podrži svog partnera. Ovakvu ženu i te kako vredi imati u svom životu, jer ćete pored nje imati sve što vam treba.

 

 

Moramo napomenuti da je izuzetno dobar prijatelj. U prijateljskim odnosima je prosto savršena i niko ne ume da čuva tajne kao ona. Zahvaljujući svojoj lepoti, možemo reći da je velika zavodnica. Ona svakog muškarca ume da dovede do ludila. Ali zbog ljubavi prema jednom muškarcu spremna je da okrene leđa celom svetu. Jednostavno rečeno, ova dama je rođen da dobije sve ono što poželi. Ona nikada ne odustaje i nikada se ne predaje. Nju krase lepota i hrabrost i zaista je vredna svakog divljenja. Mnogim ljudima je veoma tesko da se izbore čak i za one najmanje životne pobede, mnogim ljudima je teško da ostvare čak i one prosečne rezultate, ali žena Jarac, sa druge strane, beleži izvanredne rezultate i stiče se utisak da ona može ostvariti sve ono što poželi.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2