spot_img

Žena DEVICA: Ona je JAKA i SAMOSTALNA žena. Žena koju na zanimaju TRAČEVI i GRADSKE PRIČE!

Dama kojoj niko ne može ništa! Ona je jaka i samostalna, jednom rečju svoja. Njoj zli jezici, ni dušmani ne mogu ništa. Ona živi život za sebe, a ne za druge i zato je gradske priče ne zanimaju! Niko joj ne može ništa, a ljudska zloba je samo čini jačom.

 

Žene koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu osobe koje zaista imaju i te kako jaku ličnost. One su i te kako svesne sebe i njima ni najmanje nije bitno u nekim momentima ko će šta reći. Jednostavno u svakom momentu one su te koje su svesne sebe u svakom smislu te reči. Tako da realno gledano, jeste jako bitno da u svakom momentu shvatite da je njih jako teško slomiti. Takođe treba da se ponašate u svakom smislu te reči realno. Ove dame su vrlo inteligentne. Žene koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu žene koje pre svega su uvek tu da se ponašaju na način koji je za njih dobar. Veoma su promišljene, često i tačno znaju u kom momentu će kako ko da se ponaša. Jednostavno treba da budete neko ko će znati sa njima, da biste bili u njihovoj blizini.

 

 

One mnoge stvari znaju dobro da pročitaju. I nikada nemojte ni da pokušavate da izmanipulišete sa njima. U svakom momentu budite neko ko treba da bude svestan ovih stvari, jer one nisu ni najmaje naivne. Ali pošto su zaiste ove osobe i više nego kvalitetne osobe, one imaju i mnogo ljudi koji su na njih ljubomorni. I to jeste jedna generalno gledano velika istina. Nikako nemojte da dovodite u pitanje to koliko su one jake. Njih nikada zli jezici neće moći da slome. Već jednostavno učiniće ih samo još dodatno jačim damama. I to jeste stvar koja je za njih jako dobra, generalno gledano u svakom momentu. Budite zaista neko ko će od njih mnogo toga da nauči. Vrlo su poželjne kod muškaraca, što dodatno izaziva zavist i ljubomoru, naročito kod drugih žena.

 

 

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje su zaista veoma privlačne kod muškaraca. Jendostavno, one su te koje će uvek da pridobiju pažnju muškog pola, ma gde god se pojavile. Jednostavno, u svakom mogućem momentu one će biti neko ko će moći da bira. I uvek su te koje zaista imaju mnogo udavarača. Nikada nemojte da sumnjate u njih u bilo kom smislu te reči. Jako je bitno da budeete neko ko će tačno znati da se ponaša u svakom momentu. Uglavnom one su te kojima je jako bitno ponašanje muškaraca. Na to jako obraćaju pažnju. I nikada ne treba da se čudite ako vas eliminišu automatski baš zbog lošeg ponašanja. Tako da je jako bitno da se zaista u svakom momentu na adekvatan način ponašate prema njima, dakle ove dame traže poštovanje.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img