spot_img

ŠKORPIJA vas može voleti ISKRENO i DUBOKO, ali IZDAJU i PREVARU nikada NE OPRAŠTA!

Kada se jednom ZALJUBE, vole iskreno i DUBOKO, ali izdaju i PREVARU nikada NEĆE OPROSTITI! Za Škorpiju ne postoje nikakvi izgovori, ona svoju ljubav pokazuje svojim delima.

 

 

Jedini uslov da budete njen prijatelj jeste da je nikada ne izdate, jer kada je izda neka osoba koju je ona smatrala prijateljem, ta osoba za nju više ne postoji. Jednostavno rečeno, ta osoba je za nju mrtva. Škorpija takvim ljudima više nikada ne može dati priliku da uđu u njen život, jer ona vrlo dobro zna da onaj ko je jednom izda – izdaće je ponovo. Emocije su veoma bitna stavka u njihovom životu i teško praštaju kada ih neko povredi, naročito kada ih izda neko njima blizak. Škorpije su veoma pouzdane i ni za šta na svetu ne bi izdale one osobe koje smatraju za svoje prijatelje. To isto važi i kada su partnerski odnosi u pitanju. Ukoliko ih neko povredi ili izda, one su sklone tome da se povuku u sebe i u svoju ljušturu. Jako puno vremena treba Škorpijama da se oporave od izdaje svog prijatelja ili partnera i da se vrate normalnom životu. To je upravo zbog toga što su one jako osetljivi ljudi i sve primaju k srcu. Toliko misterija okružuje njihovu samu ličnost, zbog čega ih često krivo tumače. One imaju prekrasan intenzitet, što objašnjava zašto ih u jednom trenutku volimo, a u sledećem ih možemo mrziti. Postoje mnoge stvari koje treba znati o Škorpiji, pogotovo ako ste u vezi sa njom. Ovde su neke od njihovih posebnih osobina:

 

 

1. One vole duboko

 

 

Kada su zaljubljene, to je sa žestokim intenzitetom. No, prvo moraju otpustiti svoj gotovo neprobojni stav. One vrlo pažljivo biraju kome će dati svoje srce. Najveći strah im je da će biti izdane jednom kada otvore svoje srce.
To je razlog zašto one stalno testiraju svoje partnere, Škorpija želi biti sigurna da ju je njen partner dostojan. Kada izabere voljenu osobu, to je ozbiljna odluka, ona planira ostati sa partnerom i voleti ga sve dok ih smrt ne rastavi.

 

2. Pune su intenziteta

 

 

Škorpija uživa u druženju, ali ne voli površne razgovore. Kada upozna neku osobu na zabavi ona može biti i introvertirana i ekstrovertirana, zavisno o temi razgovora koja privlači njen interes. Kada se oseća dobro, angažovana je i raspoložena, pokazuje svoj sjajan smisao za humor, a može biti i sam život zabave. Kada se u potpunosti bavi s nekim, voli doći ravno do srži razgovora i govoriti o dubokim i smislenim temama. One ne gube vreme na čavrljanje ili naklapanje. Ne pitajte Škorpiju što misli o nečemu osim ako niste spremni za vrlo direktan, a ponekad i netaktičan odgovor.

 

3. Zabavne su

 

Škorpije imaju oštar smisao za humor, koji može biti nekima uvredljiv, ali smešan drugima. Ako ste osetljivi, to vas može šokirati ili povrediti vaše osećaje. Njihova inteligencija i stil humora daje mogućnost da vidite ironiju u bilo kojoj temi o kojoj ste raspravljali. One mogu uzdrmati svako okupljanje sa svojim šokantnim komentarima.

 

NE ODUSTAJE OD LJUBAVI

 

4. Neverovatno su snalažljive i nikada ne odustaju

 

 

Ne postoji znak u zodijaku koji je snalažljiviji od Škorpije. One su uporne i prihvatiće svaki izazov, nikada ne odustajući sve dok ne postignu svoj cilj. Za njih odustajanje nije opcija, posebno ako su u romantičnoj poteri.

 

 

5. Možete im mirno poveriti svoje tajne

 

Po prirodi, Škorpije su vrlo tajnoviti ljudi, nikada u potpunosti ne otkrivaju svoje najdublje i najmračnije tajne. Odani su i pouzdani. One ne cene znatiželjne osobe koje pokušavaju kopati po njihovom životu. Ipak, imaju zadivljujuće istražiteljske sposobnosti. Dakle, ako čuvate tajne, one će ih saznati. Taj dar čini ih odličnim istraživačima, detektivima i špijunima.

 

 

6. One moraju sve imati pod kontrolom

 

 

Škorpije su prirodne vođe koje žele preuzeti nadzor kako bi se stvari odvijale onako kako one žele. Tada se osećaju ugodno i sigurno. Ako im stvari izmaknu kontroli, to im stvara veliki stres. Ironično, njihova potreba za kontrolom je i njihova snaga i njihova slabost. S jedne strane, to im omogućava da ostvare mnogo. S druge strane, to može dovesti do borbe za vlašću u odnosima s partnerom (ili autoritetom). Ako je potrebno, one će posegnuti za svim vrstama manipulacije kako bi bile sigurne da vas imaju pod kontrolom. Čak i ako one stvari postave na način da se osećate kao da ste vi glavni – zapravo to niste.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img