spot_img

ŽENA BLIZANAC: Ona je LEPA, DUHOVITA I PAMETNA. Ona je žena van svake konkurencije.

Ovo su žene koje mnogo vole da pričaju, koje su izrazito vešte sa rečima i koje zaista imaju izražene komunikativne sposobnosti.

 

Ženske osobe koje su rođene u znaku odlikuju se najčešće vrlo atraktivnom fizičkom pojavom….Lepotom i vedrinom unutrašnjeg duha, iskričavim i dubokim pogledom, kao i stalnim ili dugogodišnjim „devojačkim“ izgledom, jer su sklone da posebno vode računa o svojoj nezi, kako bi što duže ostale mladolike i privlačne.

Žene ovog znaka zodijaka veoma su promenjive u raspoloženju i razmišljanjima, pa spadaju u osobe koje imaju „težak“ karakter, i po pravilu ih njihova okolina smatra veoma dvoličnim ili čak lukavim osobama, jer su sklone da se svakoj situaciji lako prilagode i snađu i da vrlo često budu sposobne svoje pravo „lice“ veoma vešto sakriju.

Žena u znaku blizanaca je laka na rečima, i voli da se uključi u svaku diskusiju ili raspravu, i iako je po pravilu vrlo komunikativna i direktna, nikada nije sasvim otvorena i iskrena, i spremna je da svoje pravo mišljenja zadrži za sebe, a da često govori samo ono što njena okolina želi ili ima potrebu da čuje.

U svojim nastupima i međuljudskim odnosima, žena blizanac ume da se ponaša veoma bahato i svojevoljno, razmaženo i zahtevno, pa joj je veoma teško „ugoditi“, jer često ni sama nije svesna koje od njena „dva lica“ u datom trenutku preovladava.

Ženske osobe ovog znaka zodijaka veoma su prilagodljive, snalažljive i po potrebi mogu da budu izrazito ubedljive i da svakoga zavedu svojim rečima, laskanjima, dovitljivim nastupom i lažima.

Žene ovog znaka zodijaka, nisu sklone da olako pokazuju emocije, i uvek se radije vode svojom pameću i „zdravim“ razumom u donošenju odluka, ali i u snalaženju u svakodnevnim životnim situacijama. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,497PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img