spot_img

Ovaj znak će vas ostaviti dok trepnete,dok sa ovim znakom molićete boga da vam okrene leđa…

Svaki horoskopski znak se ponasa na oderđn nacin kada je vreme za raskid ,ali nekad se ne isplati spasavati vezu ….

OVAN

Ovan neće baš dugo trpeti da ostane u vezi za koju je shvatio da mu više ne odgovara. Ako se ohladio tu nema pomoći, ubrzo ćete to saznati. Ako ste primetili da u poslednje vreme nije toliko strastven kao što je bio, da nije mnogo zainteresovan, da se sa vama vidi kao što je to bilo na početku, to su već ozbiljni znaci za uzbunu. Ono što sledi je da će vam direktno reći da ne želi više da se sa vama viđa, a ako zahtevate i da vam konkretno kaže zašto, on će vam na najdirektniji način to saopštiti. Možda će vam se to učiniti grubim i kao po „kratkom postupku“ ali makar vas neće zavlačiti.

BIK

Bikovi malo teže raskidaju vezu, naročito ako je ta veza duga. U stanju su da dosta trpe i da preko mnogo čega prelaze, ne zato što vas vole, već zato što su se navikli na vas. Ali naravno, njihovo nezadovoljstvo ćete itekako primetiti.Prestaće da vam ugađaju kao što su to inače radili, izbegavaće druženja sa vašim prijateljima iz raznoraznih razloga, odjednom će se stvoriti nova interesovanja u koja vi niste uključeni i ubrzo ćete se osetiti veoma usamljenim i kao da ste višak u svakoj situaciji. Na pitanje – „Šta se to dešava?“, optužiće vas da ste vi do toga doveli i da ste vi krivi za sve, i da on jednostavno ne može preko toga da pređe. Svojim nezainteresovanim ponašanjem nateraće vas da ga ostavite ili će, posle dovoljno vremena, pronaći valjan razlog za prekid, a to može da traje veoma dugo.

BLIZANAC

Ako vašem partneru Blizancu niste dovoljno interesantni i inspirativni, ako se ohladio ili zaljubio u nekog drugog, vrlo brzo ćete to primetiti. On vam to možda neće direktno reći ali će vam svakako staviti jasno do znanja. Prvo što će uraditi je da će početi da vas izbegava sa raznim izgovorima koja će vam se odmah učiniti sumnjivim. Kada ste zajedno, neće više pričati o svemu što mu se izdešavalo tog dana jer je izgubio potrebu to sa vama da podeli. Počeće, mnogo više nego što je uobičajeno, da zaboravlja na raznorazne dogovore, a na direktno pitanje o vašem odnosu, neće imati valjana objašnjenja. Moliće boga da se naljutite i da vi njega ostavite. Tek kada se budete baš razljutili i počeli da ga napadate i osuđujete, tada će vam napokon priznati da se ohladio i da je to razlog njegovog ponašanja.

RAK

Oni su takođe skloni da se mnogo vezuju, tako da će im raskid veoma teško pasti, naročito ako je u pitanju duga veza. Iako su se ohladili i utvrdili da nema više smisla nastavljati, neće moći tako lako da se odvoje od svojih partnera. Oni se emotivno vezuju za sitnice, za zajedničke prijatelje, za sećanje na srećne dane ispunjene ljubavlju i romantikom, sve ih podseća na voljenu osobu i budi u njima neizrecivu tugu. I to ih stalno vraća da ponovo pokušaju, a potrebno im je dosta vremena da se zaista od svega toga rastanu. Raskid je za njih je veoma bolan pa ga upravo zato odlažu u nedogled. A, kada do toga i dođe, dugo pate i stalno razmišljaju da nisu možda pogrešili. Jedino ako se zaljube u nekog drugog, tada sve to ide veoma lakše, ali čak i tada ih neće zaobići period tuge kroz koji neminovno moraju da prođu, naročito ako su tu osobu nekada mnogo voleli.

LAV

Ako se vaš partner Lav odluči da vas ostavi verovatno ste ga mnogo razočarali i on to više ne može da trpi. On će vam reći da je vezi došao kraj, međutim daće vam još jednu šansu da se popravite. Morali biste konstantno da mu dokazujete da ga volite jer on ne voli mlake situacije, morao bi ponovo da se oseti kao gospodar svoga carstva. Ako ste u stanju to da mu pružite on će ponovo biti vaš. Ako je veza već duže vreme u krizi i on se zaljubio u nekog drugog, tu više pomoći nema. Kasno je da bilo šta pokušavate jer je on svoje srce poklonio nekom drugom. No, neće vas odbaciti kao stari kaput, potrudiće se da bude džentlmen. Čak vam može ponuditi pomoć u raznim situacijama i ponašati se veoma prijateljski. Nemojte se ponadati da bi vremenom neke stvari mogle da se isprave, on je jednostavno velikodušan, jer takva je njegova priroda.

DEVICA

Devica je već odavno sve izanalizirila pre nego što je donela odluku da prekine vezu. Već duže vreme ona vam govori kako je nezadovoljna, stalno vam nešto prebacuje, često imate ozbiljne razgovore, ali vi verovatno ne mislite da je vaša veza u ozbiljnoj krizi, već više mislite kako je ona postala nesnosna i pravo džangrizalo. Međutim, ubrzo se ispostavlja da nije tako, ali već lako može biti prekasno. Pa posle, ko vam je kriv što niste obraćali pažnju na signale koje ste svakodnevno dobijali. Ako je pitate „zašto“?, ona će se samo kiselo nasmejati i to će joj biti još jedna potvrda da je donela pravu odluku. Nemojte se ni vi praviti iznenađenim, odavno vam je baš sve rečeno. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img