spot_img

Žena BIK: Ona ume da prašta i GLEDA KROZ PRSTE, ali ako je POVREDITE budite SIGURNI da će vam ova dama uzvratiti MILO ZA DRAGO i ZUB ZA ZUB!

Žena BIK: Ona ume da prašta i GLEDA KROZ PRSTE, ali ako je POVREDITE budite SIGURNI da će vam ova dama uzvratiti MILO ZA DRAGO i ZUB ZA ZUB! Žena Bik je poznata kao veoma istrajna i tvrdoglava dama, koja ume da se izbori za ono što želi. Ono što ona naumi i zacrta, to ume i da dobije. Ona je neko ko nikada ne diže ruke od nekoga ili nečega do čega joj je stalo.

Takođe moramo reći da ova dama nikada ne odustaje i to pre svega zahvaljujući svojoj upornosti. Ona je neko ko će da ide i glavom kroz zid, ali je takođe spremna da snosi posledice svojih grešaka. Takođe moramo reći da je ova dama izuzetno dobar čovek. Nikada nikoga neće namerno povrediti. Ono što ne želi njoj da se desi, ona to nikada neće uraditi nekoj drugoj osobi.

Ona zna da sudbina svima uzvraća po zasluzi, ali to ne važi u onim sitacijama kada se brani i kada je nepravedno napadnuta. To što ne odustaje lako, ne znači da igra prljavo, već do svog cilja uvek dolazi na fer i pošten način. Kada nešto zacrta i zamisli, nikada nema nameru da odustane.

 

Za nju ne postoje reči „nemoguće“ i „ne mogu“. U stanju je da bude veoma lukava i to je nešto što je razlikuje od svih drugih žena. Što se tiče ljubavi, ova dama nije fatalna zavodnica, ali svakako će umeti da zavede onog muškarca kojeg poželi. Ona kraj sebe želi muškarca koji će biti spreman da za nju učini sve. Nastavak na sledecoj strani.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,690PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img