spot_img

ZAPAMTI, karma nikom ne ostaje dužna!

Karma – termin koji je preuzet sa istoka, a označava „put koji duša mora da pređe u ovoj inkarnaciji kako bi nešto naučila“. Neretko, karmu vezujemo za „dug predaka“ ili „dug iz prošlih života“ koji mora da bude otplaćen u ovom životu, u ovoj inkarnaciji.

Karma je nevidljiva sila koja se trudi da ni najbolje skrivena loša dela ne prođu nezapaženo. Mnogi ljudi veruju da se čovek rađa sa svojom karmom koja ga prati od prvog do posljednjeg dana. Posmatrajte na nju kao na neku silu koja apsolutno nikada ne spava i koja vas uvek posmatra. Karma ne pamti samo vaša dela već i emocije. Karma vidi kada ste zavidni prema nekome, kada nekome želite zlo, kada nekoga mrzite zbog njegove sreće… sve su to emocije koje imaju frekvenciju i karma ih prepoznaje. Neki karmički dugovi brzo dolaze na naplatu dok neki dolaze kasnije. Ovo su neki od najskupljih karmičkih dugova koji kruže i dolaze po naplatu, po mišljenju nekih ljudi:

1. Uvreda roditelja

U mnogim psihologijskim i religijskim spisima pronaćićemo razloge zašto je važno biti dobro dete svom roditelju i zašto ih je važno poštovati. Naravno, postoje jako loši roditelji koji ne zaslužuju ništa od nas. Ali postoje i jako loša deca koja ne cene i ne poštuju svoje roditelje. Karma ne voli takve odnose. Uvrediti dobrog roditelja je skup karmički dug koji kasnije dolazi na naplatu.

2. Uvreda i izdaja osobe koja vas voli

Svaki čovek koji izigra iskrenu ljubav nalazi se na crnoj listi karmičkih zakona. Izdati osobu koja vas voli i koja vam želi samo dobro je jako ponižavajuća stvar i to je nešto što karma naplaćuje.

3. Nepravedno optuživanje

Karma ne voli loše tračeve i ne voli kada se o čoveku priča lažno i nepravedno. Dok ljudima to izgleda kao zabavna aktivnost ili “sprdnja” karma na to gleda ozbiljnijim očima. Pre nego što trepnete mogli biste se naći u situaciji u kojoj ste vi oklevetani i lažno optuženi.

Karmička ljubav

Karma može da ima ogroman uticaj na naš ljubavni život, a za to se vezuju termini kao što su „karmička ljubav“,karmičke veze“ i „karmički susreti“. Karmičke veze dođu onda kada ih najmanje očekujemo, kada ih ni ne naslućujemo. Kroz njih vraćamo karmičke dugove i učimo važne životne lekcije. U karmičkim ljubavima se najčešće ponavalja obrazac iz prethodnih ljubavi ili prethodnih života – cilj je da se nešto iz prošlosti ponovo proživi i okonča. NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,874PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img