spot_img

VODOLIJA: Po prirodi je MIRNA, a po potrebi BORBENA, JAKA i SAMOUVERENA!

Vodolija je horoskopski znak koji je po mnogo čemu specifičan. Vodolije su zaista posebne i poseduju mnogo dobrih osobina.

Važe za dobre i verne prijatelja, ali takođe i za poželjne partnere. Po prirodi su izuzetno mirne osobe, ali po potrebi mogu da budu veoma borbene, jake i samouverene. U sebi nose pozitivnu energiju i humor i cene ljude koji imaju iste takve osobine. U njihovom društvu je jako zabavno i one zaista vole da vide oko sebe ljude koji su nasmejani. To je jedan od razloga zašto imaju puno prijatelja.

Takođe možemo reći da su Vodolije veoma dosledne. Ako vam one nešto obećaju, možete biti sigurni da će one to i ispuniti. Jednostavno, one su odane ljudima koje vole i nikada svoje prijatelje neće ostaviti na cedilu. Možda nisu poznate kao previše emotivne, ali su izuzetno saosećanje. One imaju puno prijatelja i vole da upoznaju nove ljude. Možemo takođe reći da su veoma inteligentne i senzualne.

Na prvi pogled izgledaju mirno i ležerno, ali su veoma odlučne, naročito ako su u pitanju žene rođene u ovom znaku. Jako su borbene kada nešto žele. Takođe su veoma nezavisne i samostalne i svog mišljenja i svoje slobode se ne odriču ni zbog čega. Vodolija je veoma hrabra i kroz život ume da ide sama i zato se najčešće oslanja samo na sebe. I na kraju možemo reći da je izuzetno hrabra osoba, koja voli da eksperimentiše i da isprobava nove stvari u životu. Ona ne voli staze kojima svi prolaze, već stvara svoje. U životu ima svoje stavove i nikada ne da na sebe. Nikada neće prva nikoga napasti, ali ukoliko joj neko stane na put sigurno mu neće ostati dužna.

Ona je jedan pravi mirni anđeo, ali ume da bude izuzetno nezgodan neprijatelj. Ona vas možda neće udostojiti rasprave, ali će biti u stanju da vas izbaci iz svog života kao da nikada niste postojali. Kao što smo već rekli, ona najviše voli svoju slobodu i nikada ne bi dozvolila nekome da joj to uskrati. Sloboda je nešto što joj izuzetno znači u životu i to za nju nema cenu.  Nastavak na sledecoj strani.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img