spot_img

ŽENA BIK-Snažna i Odana DAMA, koja je uvek čvrsto na svojim nogama . Ova žena je definitivno KRALJICA među znacima Horoskopa.

U svojoj pojavi, žena ovog znaka zodijaka uvek ima i dodatni element zagonetnosti i mističnosti, i deluje veoma „teška“ za osvajanje i udvaranje, ali je u suštini veoma srdačna i otvorena i nema naročitu sklonost da skriva svoje iskrene emocije i da se pravi da je hladna i nedodirljiva

Žena BIK može biti SVE… DOMAĆICA, MAJKA, MANGUP, DAMA… ali nikada NIČIJA KOPIJA!

 

Ona vodi računa o svemu i uvek se trudi da bude lepa i poželjna pre svega zbog same sebe, a potom zbog svog supruga. Ona je savršena majka, dobra domaćica, supruga za primer, praktična i odgovorna, a sve to je zato što ne zaboravlja da je pre svega žena. Žena BIK je DAMA sa STILOM i osoba koja NIKADA NE ODUSTAJE od onog koga VOLI! Ona je neverovatna upravo zbog svih osobina koje ima. Ova dama je posebna i niko nema pravo da joj govori o tome kako treba da se menja i da bude drugačija. Žena Bik je sve, samo ničija kopija ni u jednom trenutku, u to treba da su svi oko nje sigurni u svakom trenutku.

 

IZGLED

 

 

Srednje su visine ili malo ispod proseka. Lice je obično četvrtasto ravnih crta, dok je glava prilično okrugla. Imaju manje uši priljubljene uz glavu, nekad i bucmastu bradu sa šarmantnom rupicom. Krase ih blage i nežne oči, pa pripadnici jačeg pola teško odolevaju zavodljivom šarmu kojim te oči zrače. Većina Bikova može da se pohvaliti odličnim stasom i u kasnijim godinama izgledaju mladoliko, sveže i snažno. Jedna od najlepših žena Zodijaka trudi se da ostane i dalje ne samo lepa i poželjna za supruga nego prvenstveno za samu sebe, a i za druge. Dobar organizator, dobra domaćica, praktična i osećajna, dobra majka, ali nikada ne gubi iz vida da je na prvom mestu žena.

BORBENA I ISTRAJNA

 

 

Žena Bik je istrajna i nikada ne odustaje ma kakve prepreke bile pred njom. Nikada ne sumnjajte u njene sposobnosti i u to na šta je sve spremna kako bi dobila ono čemu teži i što želi. Ona je istrajna i uvek ima podršku svih oko sebe kako bi lakše ostvarila svaku svoju želju. Kad tad ostvari sve što poželi, samo treba da bude strpljiva za svoje ciljeve.

 

 

ISKRENA PRIJATELJICA

 

 

Za prijatelje bi i život na dlanu dala ukoliko je to nekome potrebno. Ne bira vreme i mesto kada će nekome pružiti ruku podrške i reći da nije sam, da je ona tu. Žena Bik je iskrena i nikada ne dozvoljava sebi da u svom životu ima ljude koji lažu i koji je ‘prave budalom’. Žena BIK je divna i pravedna pre svega. Ceni iskrenost pre svega i ne pristaje na manje od toga da kraj sebe ima prave, iskrene prijatelje. Ona je divna prema ljudima do kojih joj je stalo, dok je prema drugima njen stav po zasluzi. Nikome ne dozvoljava da iskorišćava njenu dobrotu radi lične koristi.

 

 

STRASTVENA LJUBAVNICA

 

 

U ljubavi je prosto savršena. Za partnera bi skinula i zvezde sa neba ukoliko treba. Neće dozvoliti da prođe niti jedna sekunda, a da svom partneru ne da do znanja koliko joj je stalo i kolika je njena ljubav. Uvek teži ka tome da kraj sebe ima muškarca koji je poštuje i koji je pravi za nju. Njen partner je kraj nje beskrajno srećan i trudi se da joj pruži obostranu ljubav u svakom trenutku. Žena Bik je dama koju bi svaki muškarac poželeo da ima kraj sebe, da je voli kao najveću boginju i da je beskrajno srećna u svakom trenutku.

 

 

OPTIMISTIČNA I BRIŽNA

 

 

Uprkos svim nedaćama i teškim trenucima, žena Bik ne odustaje od toga da bude optimistična i nasmejana. Ona i u najgorim situacijama pronalazi dozu dobrog i ne odustaje od toga ni u jednom trenutku. Žena Bik je posebna upravo zbog tog karaktera i osmeha koji nikada ne skida sa lica. Prema ljudima koji su joj važni i do kojih joj je stalo, žena Bik će uraditi sve na ovom svetu i biti neizmerno brižna. Ona je divna i vesela dama kraj koje svi uživaju biti u njenom društvu bez obzira na sve.

 

 

ORIGINALNA I PUNA SAMOPOUZDANJA

 

Originalna je i ničija kopija. Žena Bik je sigurna u sebe i sve ono što je krasi i nikome ne dozvoljava da o njoj govori drugačije. Sigurna je u to da je posebna i da je drugačija od svih drugih oko nje. Zbog toga joj se mnogi dive i žele da provedu što više vremena u njenom društvu, kada god je to moguće.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img