spot_img

VIKEND HOROSKOP – Vagama sledi vikend pun avantura, Jarčevima vikend donosi slučajan susret koji obećava!

Procitajte sta vam donose dva naredna dana, sta vas to ocekuje na ljubavnom i poslovnom planu…

Ovan

Evo sta trebate ovog vikenda da  odvojite vreme za introspekciju i pokušajte da pronađete unutrašnju ravnotežu. Dajte prioritet brizi o sebi i usredsredite se na negovanje svoje fizičke, mentalne i duhovne dobrobiti. Jasno procenite svoje osobne težnje i ciljeve.

Bik

Iako pozitivna reakcija i priznanje koje dobijate na poslu mogu biti neodoljivi, važno je ne dopustiti da zasene kvalitetno vreme koje provodite kod kuće. Verujte da će ljubav ući u vaš život u pravo vreme, a ovaj vikend može predstavljati priliku da upoznate nekoga posebnog.

Blizanci

Ključna stvar za vas ovog vikenda je efikasna komunikacija. Obratite pažnju na izbor reči i postupke kako biste sprečili moguće nesporazume. Nema potrebe da žurite sa donošenjem odluke.

Rak

Poslovni zahtjevi prošle nedelje su vas vas možda fizički i mentalno iscrpeli. Povežite se sa prijateljima i uključite u prijatne aktivnosti. Budite nežni prema sebi i dopustite životu da se odvija prirodno.

Lav

Prihvatite obilje mogućnosti koje vas čekaju. Letite prema vrhuncu svog profesionalnog puta. Prizovite svoju unutrašnju snagu i otključajte neiskorišćeni potencijal u sebi. Takođe, ljubav je na pomolu i ovaj vikend vas zove u svoj zagrljaj.

Devica

Bilo bi mudro da napravite korak unazad i odvojite vreme za introspekciju, umesto da uvek iznosite svoje mišljenje. Shvatite da možda imate neke unutrašnje sukobe koji bi mogli nenamerno da utiču na vaše interakcije s drugima.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,796PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img