spot_img

Evo kako razumeti muškarca RIBU – Osetljiv, romantičan, ali ponekad i preke naravi!

Procitajte zasto je bas ovaj znak horoskopa promenjiv, on je sanjar…

Svaki horoskopski znak ima svoje vrline i mane, ali trebali bi da ga upoznamo ako želimo da znamo koji nam je sledeći korak. Danas su naš target muškarci ribe – kako ga razumeti i osvojiti.
Počnimo sa upozorenjem. Ako vam se sviđa muškarac Riba na prvom mestu, preuzmite punu meru odgovornosti – govorimo o osobi koja ulaže sve – svoje srce i dušu i nemojte se igrati sa njim u ljubavi.

Kako razumeti muškarca Ribu?
Takvi partneri mogu osvojiti slabe i „iznemogle“ žene kojima je potrebna njihova zaštita i protekcija. Ribe vole da ih podržavaju.

Muškarac Riba sanja o fantastičnom dvorcu u kome se on i njegova draga osećaju bezbedno od ludila i okrutnosti sveta. Imate posla sa idealistom i sanjarem koji ne trpi da mu iluzije razbijete svakodnevnim problemima. Muškarac Riba ne voli kada mu maštanje prekinete svakodnevnim realnim stvarima.

Moramo da odamo počast tim ljudima jer su svesni njihove tendencije da sanjare i da će biti u potrazi za partnerom koji će biti „most“ sa oštrim i tako dosadnim svetom. Drugim rečima – partner mora da bude praktičan i razuman, koji će preuzeti deo važnih odluka i kućnih poslova. Ako je potrebno, da povratite Ribu sa neba na zemlju, kliknite prstima ispred njegovog nosa.

Jednostavan primer – putovanje: romantični muškarac Riba će doći do čarobnih ponuda i aktivnosti koje treba da posetite, ali pasoše, avionske karte, osiguranje, registraciju automobila, zakup i sve ostalo morate vi da preuzmete.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img