Home HOROSKOP VIKEND HOROSKOP – Rakovima stiže prijatno iznenadjenje iz daleka, a Lavove očekuje neobičan razgovor sa osobom, koja će na njih ostaviti veliki utisak!

VIKEND HOROSKOP – Rakovima stiže prijatno iznenadjenje iz daleka, a Lavove očekuje neobičan razgovor sa osobom, koja će na njih ostaviti veliki utisak!

0
VIKEND HOROSKOP – Rakovima stiže prijatno iznenadjenje iz daleka, a Lavove očekuje  neobičan razgovor sa osobom, koja će na njih ostaviti veliki utisak!

Ulazimo u novu nedelju, procitajte sta vam to zvezde donose u naredna dva dana na poslovnom i ljubavnom planu…

Ovan

Za vas je ceo februar u znaku uživanja, pa počnite da nazdravljate (životu) još ovog vikenda. Zračite pozitivnom energijom, to se već oseća na poslu, ali zvezde će vam se u narednim danima osmehivati i kad je ljubav u pitanju. U punoj ste snazi i iskoristite to da procvetate kada na kraju meseca Venera, vladarka ljubavi i lepote, uđe u vaš znak.

Bik

Iskoristite predstojeće dane za uživanja u hrani, umetnosti, lepim stvarima – početak februara je idealna prilika za to. Iako već sada smišljate kako da obradujete voljenu osobu za Dan zaljubljenih, zastanite i iskoristite svaki trenutak sa njom, možda na nekom lepom vikend putovanju. Uplatite spa i relaksirajte se udvoje – prolazite kroz stresan period na poslu, potrebno vam je dodatno opuštanje.

Blizanci

Osećate nalet energije i čini vam se da možete da osvojite svet, ali umesto da se rasplinjujete na sto strana, probajte da se fokusirate na jednu. Konačno vam prija da boravite kod kuće, pa to iskoristite za čitanje. Ako vam se činilo da vaš odnos sa partnerom počinje da se klima, sada imate šansu da ga dovedete u red – probudite svoju romantičnu stranu i priredite mu romantično veče.

Rak

Stiže neko iznenađenje iz daleka, koje možda neće biti romantično, ali će vas usrećiti. Ukoliko imate potrebu da ovog vikenda sve preispitujete – i posao, i finansije, i svoj ljubavni život, odustanite, bolje je da iskoristite to vreme produktivno. Ako promenite samo jednu malu stvar, kao što je ustajanje 20 minuta ranije za vežbanje, na primer, osetićete veliku promenu na kraju meseca.

Lav

Ako razmišljate da li da ostanete kod kuće jer ste imali napornu nedelju ili da u subotu uveče izađete u grad sa prijateljima, definitivno izađite. Očekuje vas neobičan razgovor sa osobom koja će na vas ostaviti veliki utisak. U nedelju odmorite – prijaće vam relaksirajuća duga kupka, spavanje i izležavanje. Pun mesec, u nedelju, u vašem je znaku i zvezde vam savetuju da se tada isključivo fokusirate na sebe i sopstvenu dobrobit.

Devica

Ako ste prethodnih meseci patili u ljubavi, u ovom mesecu stiže nagrada. Partner će vas konačno razumeti, a ako niste slobodni, neke dobre vile potrudile su se da bace malo magične prašine na vaš život i pošalju osobu koja će vam se veoma dopasti. I zato, pripremite se za nadolazeću sreću – ovog vikenda odbijte sve pozive na žurke i večere i punite baterije. Iskoristite pun mesec u Lavu da odmorite i skupite snagu za dane ljubavi koji su pred vama. Nastavak na sledecoj strani…