spot_img

VIKEND HOROSKOP – Bikovima sledi romantična veza, Jarčevi nemojte se plašiti da se oprobate u nečem novom.

Dolazi nam jos jedan vikend dok uzivate u zimskoj idili procitajte sta vam donose dva naredna dana…

OVAN

Partner ili saradnik mogu biti na distanci ovog vikenda, pa ćete imati više vremena da se pozabavite drugim bitnim temama, a najpre onim koje se tiču posla. Novi načini i modeli poslovanja mogu vam pomoći da promenite na bolje svoje finansije, ali biće potrebno da se prilagodite nečemu sa čime se u potpunosti ne slažete. Dobro je imati takmičarski duh, ali ne zaboravite da se zabavite kada vam se za to ukaže prilika.

BIK

Povezivanje sa drugim ljudima će vam pomoći da se opustite i istražite granice preko kojih nikada do sada niste prelazili. Kontakt sa inostranstvom proširiće vaše horizonte, dok će pojedini pripadnici ovog znaka moći baš na ovom polju da ostvare bitniji kontakt, a neki čak i da se upuste u romantičnu vezu. Ukoliko još uvek niste pred sebe stavili ciljeve za tekuću godinu, sada je pravo vreme da to uradite.

BLIZANCI

Put ka samospoznaji može biti dug, ali vam može doneti i veliko zadovoljstvo. Ovog vikenda razmislite o izborima koje ste doneli i koracima koje treba da preduzmete da biste postigli svoje ciljeve. Provedite vreme sami i istražujte sebe i spoznajte koje su vaše istinske potrebe. Razmislite o tome gde ste bili, gde ste sada i kuda idete. Zapamtite da se putovanje nikada ne završava i da svaki korak može doneti neočekivanu sreću.

RAK

Jaka mreža poslovnih kontakata je neophodna za svaku karijeru. Važno je da vodite računa o tome sa kim ste izabrali da negujete poslovne odnose, a koga odlučujete da izbegavate. Ovaj vikend može biti savršena prilika da upoznate ljude koji vam mogu pomoći da rastete, kako na ličnom, tako i na profesionalnom nivou. Okružite se ljudima koji vam mogu pružiti uvid i podstaći vas da razmišljate van okvira u koje ste sami sebe ukalupili.

LAV

Pred vama su uzbudljivi dani koji vam donose priliku za rast, ali i mogućnost da se bolje i prisnije povežete sa prijateljima i partnerom. Neko u vaš život može doneti osećaj entuzijazma i dinamike  uvodeći nove ideje u vašu svakodnevnicu. Promena vam donosi osećaj neizvesnosti i uzbuđenja, ali je važno da prihvatite avanturu i uživate u putovanju na koje vas ona može povesti.

DEVICA

Nečija poruka ili čak prisustvo uneće u vaš život dobru energiju na koju se lako možete „navući“. Ovaj vikend je idealno vreme za povezivanje sa ljudima koji vam znače, gde god oni bili. Univerzum vas podstiče da negujete svoj kreativni um i ideje koje još uvek niste sproveli u delo, pa je sada vreme da preduzmete akciju i to ostvarite. Negujte svoje unutrašnje dete i dozvolite mu da se zabavi ovog vikenda.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,868PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img