spot_img

VELIKO KINESKO PROROČANSTVO: Izaberite jednu KINESKU MAČKU i saznajte svoju SUDBINU do kraja 2022-e godine!

Ovo je veliko kinesko proročanstvo, a slobodno možemo reći i da je najtačnije. Izaberite jednu KINESKU MAČKU i saznajte svoju SUDBINU do kraja 2022-e godine.

 

Maneki – neko mace poznate su u KINI kao talisman za koji se veruje da privlači sreću i bogatstvo. Ove simpatične amajlije najčešće se izrađuju od drveta, kamena, keramike, porcelana, a u moderno vreme i od plastike. Mace koje su pretežno bele s narandžastim i crnim tufnama se smatraju najboljim talismanima, ali ima ih i u boji zlata (simbolizuju bogatstvo i prosperitet), potpuno belih (sreća, dobre vesti), potpuno crnih (zaštita od zlih duhova), crvenih (ljubav) i zelenih (zdravlje).

I zaista, izbor mačke sa slike, za sve Vas donosi niz divnih i turbulentnih trenutaka u kojima ćete biti ispunjeni, kao i razočarani s vremena na vreme. Na Vama je da mudro iskoristite svaki trenutak i da istinski uživate u svemu što Vam sudbina pruži. Pogledajte u nastavku teksta šta Vam je to sudbina pripremila tokom ove godine.

 

KINESKA MAČKA BROJ JEDAN

 

 

Ukoliko ste izabrali kinesku mačku broj jedan, ona vam donosi sreću u ljubavi najviše. Na svojoj koži još uvek nosite stare ožiljke i razne bitke u svom životu. Mnogo ste se mučili i borili, samo kako bi preživeli i opstali. Zato nosite tu posebnu moć preživljavanja svega i svačega. Nikada niste posustali niti odustali. KINESKO najtačnije PROROČANSTVO za Vas sprema niz dešavanja koja će Vas naterati da cenite trenutke više nego ikada.

LJUBAV

Očekuju Vas divni trenuci. Naročito se to odnosi na sreću u ljubavi. Upoznaćete jednu jako divnu osobu koja će umeti da shvati svaki Vaš ožiljak. Gradiće sa Vama sigurnu budućnost za vas dvoje i vašu porodicu koju ćete imati. Spremaju Vam se jako lepa dešavanja u budućnosti.

POSAO

Vaš poslovni segment je do sada pretrpeo mnogo Vašeg truda i borbe kako bi postigli sve ciljeve kojima težite. Period do kraja 2022-e godine Vam obećava neverovatne poslovne uspehe i nove saradnje koje će Vam biti od neočekivano ogromnog značaja. Ugrabite trenutke i mudro ih iskoristite.

KINESKA MAČKA BROJ DVA

 

Ukoliko ste izabrali kinesku mačku broj dva, ona vam donosi pre svega dobro zdravlje. Vaša dobrota i sva ta dobra dela ostaće besmrtni baš kao i Vaša duša. Mnogo dobrog ste učinili u životu. zbog toga Vas proročanstvo nagrađuje dugovečnim zdravljem. Ali i zdravljem Vaših dragih osoba. Ukoliko je neko Vama drag trenutno bolestan znajte da će jako brzo ozdraviti i dobiti dug i srećan život. I to sve zahvaljujući Vašoj požrtvovanosti i dobroti. Zaslužili ste sve najbolje u životu.

 

LJUBAV

 

Vaš ljubavni segment Vam sprema magične trenutke kraj voljene osobe. Samo se prepustite svemu što Vam partner sprema i uživajte onako kako to zaslužujete. Život je kratak, nemojte ga protraćiti uzaludno ni na šta.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,868PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img