spot_img

Veliki MESEČNI horoskop za DECEMBAR 2018: Devicu očekuje veća zarada i blagostanje, a Rakove romantična čarolija!

Ovan

Vaš fokus će biti na karijeri tokom ovog meseca. Svesni ste ličnih i socijalnih odgovornosti i preduzećete nešto kako biste ih ispunili. Koncentrišete se na planove za svoju budućnosti i planiranje strategije kako ćete ih ispuniti. Vreme je da postanete agresivniji kako biste preduzeli neophodne radnje i dostigli željeno. Nema potrebe da zavisite od drugih i uslova. Ovo je mesec za pozitivnu promenu. Planete su vam naklonjene i pružiće vam potrebnu snagu kako biste lako dostigli svoje ciljeve. Očekuje vas puno akcije i uspeha. Fokus će vam biti usmeren na karijeru, duhovnost, unapređenje znanja, putovanja, ljubav, veze i društvene događaje. Na polju posla će vam biti burno, imaćete više obaveza zbog svojih upravljačkih mogućnosti. Ovo će vam otvoriti mogućnost za napredak. Imaćete podršku članova porodice kako biste povećali zaradu, rad u javnom sektoru će biti posebno profitabilan. Finansijska situacija će vam se poboljčati ako se odreknete nepotrebnih troškova. Očekujte poboljšanja.

Život sa voljenom osobom će biti harmoničan. Oni koji nisu u vezi imaće šansu za ljubav, ali neka se paze trudnoće. Ljubav ih očekuje na poslu ili društvenim dešavanjima.

Bićete dosta iscrpljeni tokom meseca zbog posla, pobrinite se da se dovoljno odmorite i opustite.

 

Bik

Briga za karijeru i ambicije imaće prevlast nad porodicom i emocijalnom sigurnošću tokom ovog meseca. Kako biste ostvarili planirano potrebna vam je naklonost okoline, pa ćete morati da budete fleksibilni kako biste se prilagodili ljudima i situacijama. Glave tačke interesovanja će vam biti karijara i njen razvoj, finansijska situacija, putovanja i ljubavni život. Na polju posla očekujte poboljšanje pozicije i prihoda. Ali, budite spremni i za više obaveza. Tokom decembra dosta ćete brinuti o finansijama, koje će biti dobre. Preispitajte stare planove za zaradu i napravite nove.

Vaš partner će biti umešan u vašu finsnsijsku situaciju i potrudiće se da je poboljša. Pomoći će vam kada vam bude bilo potrebno.

Dobra veza sa porodicom i partnerom poboljšaće vam zdravlje. Molitva ili meditacija će imati pozitivan efekat na vas.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img