Obratite pažnju na njegovo ponašanje,često padamo na ženskaroše a da toga nismo svesne

0
5951

 

Nekoliko upozoravajućih znakova

Mnoge žene padaju na pogrešne muškarce, a zbog svoje su naivnosti i česta meta ženskaroša. Ako ste i sami bili u takvoj situaciji, sada ste sigurno mnogo pametniji pa znate kako prepoznati pravog ženskaroša.

 

Medjutim postoje i one žene koje se možda s takvim tipom još nisu susrele ili jednostavno uvek padnu ne njegove slatke reči. Po čemu se ženskaroš razlikuje od dobrog muškarca i po kojim ga znakovima prepoznati, otkrivamo vam u nastavku teksta.

 

On tačno zna kako se odnositi prema ženi, sve radi kako treba i govori vam mnoge lepe reči kako biste se osećali veoma posebno. Zvuči idealno, no trebali biste se zapitati koji su njegovi motivi.

 

Imajte na umu da je cilj ženskaroša samo jedan – odvesti vas u krevet. Kad to napravi, već će početi tražiti svoju sledeću metu. Stoga se radije poštedite boli i u širokom luku zaobilazite takve muškarce, osim ako vam je stalo samo do seksa.

 

Ima lošu reputaciju

Ženskaroši uglavnom imaju lošu reputaciju i svi znaju kakvi su, no takvi tipovi nekako uvek uspevaju da pronađu svoje mete. Ako vas prijateljice upozoravaju da je taj tip slomio već mnoga srca, nemojte ignorisati upozorenja misleći da se promenio.

 

Malo govori o sebi

Jedan od znakova koji bi mogao upućivati na to da je ženskaroš je i ako ne želi puno pričati o sebi. Ako vi uvek samo pričate o sebi, a on je tajnovit u vezi svog života to je prilično sumnjivo i moglo bi značiti da od vas skriva neke tajne pa nemojte zanemarivati takvo ponašanje.

 

Čini se predobar da bi bio istinit

Čini li vam se da je taj muškarac previše ljubazan, šarmantan i naprosto presavršen? Šta vam govori podsvest u takvoj situaciji? Iako dolazite u iskušenje da ignorišete sami sebi i prepustite se njegovom šarmu, imajte na umu da biste u takvim situacijama trebalo poslušati vlastite instinkte. Nastavak na sledecoj strani..