spot_img

VAGA: Ni u ŠALI joj ne recite da nešto NE MOŽE, jer će tada biti NAJJAČA i PORUŠIĆE sve pred sobom!

VAGI samo pokušaj reći da NE MOŽE NEŠTO i samo GLEDAJ kako GAZI SVE PRED SOBOM!

 

Zna Vaga da nekada moramo dati sve od sebe da nešto dobijemo, ali isto tako nekada moramo shvatiti da nešto nije vredno borbe. Da prosto krenemo dalje i ako nas boli i i ako se kidamo i prosto ne znamo odakle nam snaga da dišemo. Ona je takva. U stanju je da bude najjača onda kada najviše boli, ali to je zato što je odlučna u tome da ne dozvoli nikome da je koristi na bilo koji način. Oni koji Vagi dokažu da su vredni njene ljubavi imaju tu čast da ona njima pokloni svoje srce, svoju ljubav, svoje poverenje. Vaga jednom kada pruži ono što ima, ona zauvek ostaje vezana za tu osobu emotivno, ali ne i fizički. Jer, ako dođe do toga da je osoba koju voli povredi, ona će prosto znati da se udalji od nje. Makar je to bolelo najviše na svetu, ona neće dozvoliti da je neko pravi budalom. Vaga je primer nekoga ko će moći da vas voli iskreno. Da vam bude oslonac, rame za plakanje, da bude tu onda kada niko nije. Jer, ono što je najvažnije kada je Vaga u pitanju jeste da zna da ima nekoga ko je iskreno voli. Kada takvu osobu pronađe, Vaga će i te kako umeti da je čuva. Biće joj verna, ali će vernost da očekuje zauzvrat.

 

 

 

Veoma joj je važno da ima u partneru prijatelja. Da može da mu poveri svoje tajne, svoje probleme i brige. Vaga je tipičan dokaz nekoga ko će vas voleti iskreno, ali isto će tako umeti da vam se opasno osveti ako je povredite. Ili daje sve od sebe ili prosto odustaje. Kod nje sredine nema. Moramo da dodamo da je Vaga neko ko će vam dušu dati, ali će vam dušu i uzeti. Onako kako se vi ponašate prema njoj, tako će se ona ponašati prema vama. Ne voli kada joj nešto branite. Jer ako jednoj Vagi kažete da nešto ne može, budite spremni da gledate kako ruši sve pred sobom! Vaga je horoskopski znak koji, ukoliko imate u svom životu, morate da čuvate kao nešto najvrednije na celom svetu. Budite sigurni da ukoliko Vas zavoli, uradiće sve samo da Vas sačuva. ŽENA VAGA je uvek puna pozitivne energije i spremna na to da unese sreću u neko okruženje. Evo još nekih osobina naše divne Vage:

 

DIVNA PRIJATELJICA

 

Vaga je definitivno najbolji i najiskreniji prijatelj kojeg možete i zamisliti da imate u svom životu. Ceni pravednost i iskrenost i ukoliko se ponašate kako treba prema njoj, uzvratiće Vam duplo bolje. Budite sigurni da uvek ide na sve ili ništa i ceni kada je neko spreman na sve zbog nje. Tada je sigurna da radi pravu stvar kada se trudi oko te osobe. VAGI samo pokušaj biti neprijatelj i gledaj kako odlazi od tebe.
Otkačena, duhovita i uvek u pokretu, sa Vagom jednostavno nikada nije dosadno. U svom društvu će uvek pronaći nešto zanimljivo kako bi unela zabavu i uživanje. Zbog toga je i više nego neverovatna prijateljica koju bi svako poželeo da ima u svom životu. Razmislite o tome koliko joj znači nečija posvećenost i uradite sve kako bi bila ispunjena i srećna. Niste ni svesni koliko Vagi znači kada se neko trudi i kada sa nekim nije dosadno, već uzbudljivo i zanimljivo. Uvek teži ka tome da bude obostrana sreća i zadovoljstvo i jednostavno ne pristaje na manje od toga. VAGI samo pokušajte reći da ljubav ne postoji, i dokazaće Vam suprotno.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img