-8.1 C
Belgrade
utorak, 25 januara, 2022
spot_img

U znaku RAKA se rađaju DOBRE, VERNE i POŠTENE osobe – jednom rečju NAJBOLJI LJUDI!

Rakovi uvek znaju kako se ko oseća bez da im iko to kaže. Što bi se reklo, osete kako je nekome i tačno znaju šta tada da kažu. Hipersenzitivni su, pa zbog te svoje osobine im je nekad teško samima sa sobom, ali zato prepoznaju kome treba da pomognu.

 

 

Uvek su najbolje rame za plakanje ili najbolja podrška u lepim trenucima. Rak nikog neće ostaviti na cedilu. Na njega možete da se oslonite u pola dana, u pola noći. Ako ste pokušavali Rakovima da kažete da je nešto drugačije nego što stvarno jeste, nije Vam uspelo. Oni su već primetili šta ste probali i gotovo da nijedan Rak neće dopustiti da ga smatrate nekim kod koga sve prolazi. Jesu dobri, ali dok ne pokušate da neke stvari sakrijete od njih ili da budete proračunati. To nikad neće proći. I kad imaju i kad nemaju za nešto što žele da poklone nekom, oni se snađu i iznenade drugu osobu. Nikad ne zapostavljaju prijatelje i porodicu, u ma kakvoj da su situaciji. Tačno znaju kome je šta potrebno i drže se oprobanog recepta za poklone.

 

 

Uvek će Vas oduševiti. Rakovi su saosećanji i dobri prijatelji, koji su uvek tu za druge. Ali postoji još puno razloga zašto spadaju u najbolje znake Zodijaka. Naravno da svako za svoj znak misli da je najbolji i svi znaci su na neki način bolji od drugih, ali Rak je neko ko poseduje toliko divnih karakternih osobina da možemo reći da je on najbolji. Pre svega, Rakovi su veoma intuitivni ljudi i imaju sposobnost da veoma lako čitaju druge ljude. Oni jednostavno mogu da znaju kako se osećate, bez da im vi to kažete. Veoma lako mogu da osete kako se neko oseća i tačno znaju šta u kom trenutku treba da kažu. Vrlo lako prepoznaju ljude kojima mogu i trebaju da pomognu i zato možemo reći da su hipersenzitivni.

 

 

Rak nikoga neće ostaviti na cedilu, jer je veoma dobar čovek i na njega možete da se oslonite u svako doba dana i noći. Ova mu sposobnost takođe pomaže da oseti kada neko nije iskren. Ako ste ikada pokušali da slažete jednog Raka, to vam sigurno nikada nije pošlo za rukom. Rak je neko ko zaista može da bude dobar, ali sve do onog trenutka dok ne shvati da pokušavate da ga prevarite. To kod njega jednostavno neće proći i nikada vam neće oprostiti. Dalje moramo reći da su Rakovi veoma velikodušni i da su spremni uvek da svoju sreću i sve ono što imaju podele sa drugima. Oni jednostavno nikada ne zapostavljaju svoje prijatelje i svoju porodicu. Kada vam je teško, uvek možete da se oslonite na jednog Raka, jer on daje najbolje savete i uvek će pokušati da reši vaše probleme.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,135PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img