-8.1 C
Belgrade
utorak, 25 januara, 2022
spot_img

Niko nije toliko HRABAR i POUZDAN čovek kao što je BIK. On je NAJBOLJI MEĐU NAJBOLJIMA!

Bik je hrabar i pouzdan čovek, jednostavno, on je najbolji među najboljima.

 

Bik je, pre svega, jedan veoma snalažljiv i realan čovek, koji je spreman da učini sve da bi došao do svoga cilja. Mnogi smatraju da je on tvrdoglav, ali to uopšte nije njegova mana. Tvrdoglavost je nešto što ga uvek tera napred i što ga čini stabilnim. Bik je veoma nezavisan čovek i pun je samopouzdanja, a za to ima i puno razloga. Veoma je jak, bilo da je u pitanju emotivna ili fizička snaga. Poznat je po tome da može da se snađe u svakoj situaciji i svaki problem može sam da reši. On se nikada ne oslanja na sudbinu ili sreću, već samo na svoju snagu. Čak i onda kada je preteško, on ne odustaje, već se oslanja na svoju upornost i izdržljivost.

 

Njega jednostavno ništa ne može zaustaviti na putu do cilja. Bik je neko na koga se uvek zaista možete osloniti. On je neko ko je uporan u očuvanju svake vrste odnosa, bilo da je u pitanju ljubav ili prijateljstvo. Bik je covek koji čvrsto stoji na zemlji, kao i svi zemljani znaci. Teško šta može da ga poremeti u životu. On je spreman da uloži veliki trud, samo da bi dobio ono što želi. Bikovi su poznati takođe i kao veoma dobri prijatelji, koji vas nikada neće izdati.

 

Takođe imaju šesto čulo i veoma lako mogu da vide ko je kakav čovek. Oni vrlo dobro znaju ko je iskren, a ko nije i na osnovu toga biraju sebi društvo. Ono što ne tolerišu jesu laži i nepoštenje. Bik je neko ko je poznat pre svega po poštenju. On je zaista jedna velika poštenjačina. Takođe možemo reći da je uvek iskren, svidelo se to nekome ili ne. Nekada čak zna da bude i previše surov, ali bar uvek znate na čemu ste sa njim. Bik nije manipulator i nikada vas neće iskoristiti ili prevariti. Ali isto tako nikada neće dozvoliti da se vi igrate sa njim. Dalje moramo reći da je Bik zaista najbolji čovek u čitavom Zodijaku.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,135PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img