spot_img

U septembru nas čeka 9 „moćnih“ dana, iskoristite ih za ono što želite- POLOŽAJ PLANETA OBEĆAVA.

Ovo je najmanjih planeta biće na drugoj strani Zemlje u odnosu na najveću planetu Sunčevog sistema.

Ovaj dan biće u znaku harmonije, pozitivne i dobre energije. 3. septembar biće idealan za putovanja, komunikaciju, trgovinu, posao, organizaciju. Ako ste dugo želeli da pronađete novi put u životu, novi cilj, danas je sjajan dan za to.

Tokom septembra biće dosta dana u kojima će položaj planeta biti više nego povoljan, tačnije njih 9! Ovoliki broj „moćnih dana“ dešava se prvi put ove godine. Evo šta predviđa horoskop, koji su to datumi i kako možete najbolje da ih iskoristite:

5. septembar- dan prelaska Venere u Devicu

Venera će biti u Devici od 5. do 28. septembra. U ovom znaku se oseća sasvim dobro, tako da nam donosi povoljno vreme. Astrolozi savetuju da u ovom periodu budete što aktivniji, da se posvetite svom mentalnom i fizičkom zdravlju.

Dan pre tranzicije, Venera će biti u perihelu u odnosu na Zemlju. Njena snaga će se povećati, čineći prvi ponedeljak u ovom mesecu veoma produktivnim.

9. septembar- dan ogledala

Broj 9 biće vesnik velikih promena, i to u svim mogućim oblastima života. Život će se promeniti pre svega za one koji to zaista žele. Ovaj dan će vam pomoći da pronađete način da postignete svoje ciljeve. Pokušajte da budete proaktivni i da ne prebacujete svoje obaveze niti odgovornosti na druge. Ako ste imali sukobe sa prijateljima ili rođacima, ovaj dan je odličan trenutak da izgladite odnose.Nastavak na sledecoj strani….

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img