2.8 C
Belgrade
ponedeljak, 25 oktobra, 2021
spot_img

Tri NAJEMOTIVNIJA znaka Zodijaka: KAD SE ZALJUBE jako teško se „odljube“, njihova LJUBAV TRAJE ZAUVEK!

Kad se zaljube, ljubav traje zauvek! Astro-emotivci!?

Neki ljubav smatraju magijom! Iracionalna potreba za nekom osobom, žudnja da se ona iz našeg života ne udalji, patnja, bol, sve to ljubav donosi, ali i donosi mnogo toga lepog. Ako ste zaljubljeni, verovatno da ste i ovaj dan lakše podneli. Samo zaljubljen čovek, može da se smatra istinski srećnim. Za ove znakove koje vam danas predstavljamo, ljubav predstavlja smisao života, nespresušnu inspiraciju, životni stil. Oni svoje emocije poklanjaju lakše nego većina drugih, ali im emocije traju. Evo ko su oni:

 

Blizanci

Blizanci su izuzetno zaljubljive prirode. Oni su jako specifične osobe koji zbog svog dualnog karaktera znaka, naprosto dovode sebe u konstantnu potrebu da nekome pripadaju.

 

Iako bi na prvi pogled trebalo da deluje da oni nikada „nisu sami“, ali u globalu, oni zaista žele iskrenu ljubav, za njom vape i naprosto pronalaze svoju svrsishodnost postojanja, tek onda kada su istinski zaljubljeni. Njihova emotivnost ih određuje i kao ličnost i kao osobu, a često ta emotivnost može da ima veze i sa izborom profesije i slično.

 

U tom pogledu, onog trenutka kada se zaljublje, jako teško se „odljube“ i naprosto su spremni da čine dosta toga da bi svoju vezu održali, a svog partnera zadržali pored sebe.

 

 

Rak

Rakovi umeju da budu čak i preterano veliki emotivci, a energija Rakova u tom smislu, ume da ode u ekstrem. Po svim pitanjima, oni su jako sposobni, da vole i da daju svoje emocije maksimalno. Nasuprot stanju u kome se nalaze kada su „slolo“ Rakovi su potpuno progresivni i produktivni onda kada se zaljube. Nastavak na sledecoj strani.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
2,991PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img