spot_img

DEVICA- Ovo su 9 razloga zašto je ovaj horoskopski znak NAJBOLJI od ostalih.

Device imaju jednu nezgodnu osobinu, a to je da mnoge stvari vide u crno-belim krajnostima. Zato obožavaju da studiraju život sa distance i da uče na tuđim iskustvima, a prijateljstva radije zadržavaju na površnim odnosima.

 

Device su poznati „perfekcionisti“. Ovaj znak simbolizije nevinost. Imaju delikatnu ženstvenu ličnost – nežnu i brižnu.Otkrijte u nastavku koje su to karakteristike Device koje je čine najboljim horoskopskim znakom!

1. Analitične

Device su obično smirene, ali njihov um nikad ne miruje. Uvek imaju hiljadu misli. Analiziraju svaki aspekt situacije ili osobe i retko greše u proceni.

2. Praktične

Device su praktične i pouzdane. Njihove misli temelje se na stvarnosti, a ne na mašti. One ne žive u svetu mašte.

 

 

3. Organizovane

Većina Devica je izuzetno organizovana. Ne vole nered. Vole sve organizovati, a zatim to sprovesti u stvarnost.

 

4. Iskrene

Devica nikada neće lagati za svoje dobro. Iskrene su i očekuju isto od vas. Ove osobine ih čine iskrenim prijateljima i partnerima. Ne veruju ljudima odmah, ali kada pronađu savršenog partnera, učiniće sve za njih.

 

 

5. Skromne

Tihe su i skromne. Teško je pronaći Devicu koja pravi mnogo buke. Treba im vremena da dopuste drugima da im se približe i potrebno im je vreme da sklope prava prijateljstva.

 

 

6. Brižne

Vezane su za malobrojne ljude, samo za one koje vole i do kojih im je jako stalo. Device su saosećajne i rado pomažu ljudima. Devica voli biti od pomoći i podržavati svog partnera.

 

 

7. Marljive

Device vole raditi na sebi. One izvršavaju sve svoje zadatke. Talent, naporan rad i disciplina čine ih uspešnim u karijeri. Nastaviće raditi prema svojim ciljevima. Posao je Devici vrlo važan.

 

 

8. Perfekcionisti

Device su poznate kao perfekcionisti, neće pristati ni na šta manje od savršenstva. To tera Devicu da postavi visoke standarde za sebe. One cene sofisticiranost!

 

9. Pouzdane

Device su dobri prijatelji. Pouzdane su i uvek ispunjavaju svoje obveze. Ako se osećate loše, nazovite Devicu, rado će vam pomoći. Pomaganje drugima pruža im radost. Nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img