spot_img

SUTRA JE POSLEDNJI NAJSREĆNIJI DATUM U 2022. SREĆU DONOSI NIZ BROJEVA 12-12, DAN OGLEDALA – Zamislite sebe u narednih 5 godina – zamislite želju!

Astrologija otkriva šta nam donosi 12.12. – čuveni datum ogledala.

 

Niz brojeva 12-12 je poslednji datum ogledala u 2022. godine. Zbirno, 1 i 2 daju 3, što znači da će dan proći pod kontrolom Trojke. Osvestićete šta je sada važno, a šta nije vredno naše pažnje. Mnogi ljudi će na ovaj dan moći da povrate interesovanje za život. Ovo će biti odličan trenutak da se nosite sa strahovima i sumnjom u sebe. Sreća će pratiti one koji su zadovoljni sobom, koji rade na sebi i veruju u najbolje. Isplanirajte koji vas koraci mogu odvesti ka srećnoj budućnosti, dan je povoljan za kreiranje planova.

Ovi datumi prema numerolozima služe kako bi nas podstaklid a razmislimo da li smo na dobrom putu, da li idemo ka svom cilju ili ga ignorišemo, da li smo odabrali dobra sredstva za ispunjenje svog sna… Takođe, možemo postati svesni svojih greški iz prošlosti i prepoznati koje aspekte svog života treba da promenite da biste postali bolja verzija sebe.

12 je u numerologiji moćan broj koji simbolizuje pozitivne promene, ali one su jasne, lagane i direktne. Označava kraj jednog ciklusa i otvaranje novih vrata života u kojima ćete uspeti da se suočite sa izazovima i pronađete više nade za godinu koja nam tek dolazi.

Jedinica predstavlja novi početak i liderske sposobnosti, a dvojka je broj balansa i harmonije. Kada se spoje daju moćan niz i snažnu energiju koja podstiče na samoostvarenje.

Niz brojeva 12-12 podstiče nas da izgradimo boilje veze i odnose sa bliskim ljudima, oprostimo i obnovimo neka stara prijateljstva i ljubavi. Podstiče nas da se povežemo sa vlastitim bićem i otkrijemo šta je to što nam više nije potrebno i što nas sabotira. Takvu energiju vredi otpustiti, a prihvatiti i prigrliti novu pozitivnu energiju, prepustimo se promenama koje slede.Nastavak na sledecoj strani..

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img