spot_img

ŠKORPIJA- Nemojte nikada prevariti osobu u ovom znaku, ona je TAMNI MAJSTOR osvete!

Toliko misterija okružuje njihovu samu osobnost, zbog čega ih se često pogresno  tumači. Oni imaju prekrasan intenzitet, što objašnjava zašto ih u jednom trenutku volimo, a u sledećem ih možemo mrzeti….

 

Postoje mnoge stvari koje treba znati o Škorpiji, pogotovo ako ste u vezi s njom.

Ovde su neke od njihovih posebnih osobina.

1. One vole duboko

Kada su zaljubljeni, to je sa žestokim intenzitetom. No, prvo moraju otpustiti svoj gotovo neprobojni stav. Oni vrlo pažljivo odabiru kome će dati svoje srce. Najveći strah im je da će biti izdani jednom kada otvore svoje srce.

To je razlog zašto oni stalno testiraju svoje partnere, Škorpija želi biti sigurana da  je njen partner dostojan. Kada izabere voljenu osobu, to je ozbiljna odluka, on planira ostati s partnerom i voljeti ga sve dok ih smrt ne rastavi.

2. Puni su intenziteta

Škorpija uživa u druženju, ali ne voli površne razgovore. Kada upozna neku osobu na zabavi on može biti i introvertiran i ekstrovertiran, ovisno o temi razgovora koja privlači njegov interes. Kada se osjeća dobro, angažiran je i raspoložen, pokazuje svoj sjajan smisao za humor, a može biti i sam život zabave.

Kada se u potpunosti bavi s nekim, voli doći ravno do srži razgovora i govoriti o dubokim i smislenim temama. Oni ne gube vrijeme na čavrljanje ili naklapanje.

Ne pitajte Škorpije što misli o nečemu osim ako niste spremni za vrlo direktan, a ponekad i netaktičan odgovor.

3. Zabavni su

Škorpije imaju oštar smisao za humor, koji može biti nekima uvredljiv, ali smiješan drugima. Ako ste osjetljivi, to vas može šokirati ili povrijediti vaše osjećaje.

Njihova inteligencija i stil humora daje mogućnost da vidite ironiju u bilo kojoj temi o kojoj ste raspravljali. Oni mogu uzdrmati svako okupljanje sa svojim šokantnim komentarima.

4. Nevjerojatno su snalažljivi i nikad ne odustaju

Ne postoji znak u zodijaku koji je snalažljiviji od Škorpiona. Oni su uporni i prihvatit će svaki izazov, nikada ne odustajući sve dok ne postignu svoj cilj.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,742PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img